Επικό «καρφί» της Μελέτη στον ΣΚΑΪ και… άνοιγμα προς τον Alpha! (εικόνα)

Επικό «καρφί» της Μελέτη στον ΣΚΑΪ και… άνοιγμα προς τον Alpha! (εικόνα)

Η (ηλεκτρονική) γλώσσα της Ελεονώρας κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει…

Υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά «σήριαλ» της περσινής τηλεοπτικής σεζόν: η Ελεονώρα Μελέτη κλήθηκε, λίγο καιρό μετά την έναρξη του φαινομένου Survivor, να παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ την εκπομπή “Survivor Πανόραμα”.

Τα νούμερα ήταν αρκετά ικανοποιητικά και οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου θέλησαν να κρατήσουν στο δυναμικό τους την όμορφη παρουσιάστρια. Γι’ αυτό, υπήρξαν αρκετές συζητήσεις μαζί της για ν’ αναλάβει κάποια καθημερινή εκπομπή infotainment χαρακτήρα. Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη της φετινής χρονιάς, η Ελεονώρα βρέθηκε- αναπάντεχα σχεδόν- εκτός ΣΚΑΪ.

Έκτοτε, έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το τελευταία επεισόδιο να παίζεται χθες. Αφορμή στάθηκε η λανθασμένη cover φώτο της σειράς «Έλα στη θέση μου» στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter και στην οποία απεικονίζεται η Μελέτη με… ενδυμασία Survivor Πανοράματος.

Κάποιοι χρήστες του twitter φρόντισαν να παρατηρήσουν το γεγονός και «τάγκαραν» την Ελεονώρα, η οποία προέβη σ’ ένα μυθικό… άδειασμα του καναλιού, με το φαρμακερό της σχόλιο να «συμπεριλαμβάνει» και τον Alpha (ο οποίος επίσης την ήθελε για να την εντάξει στο φετινό του πρόγραμμα): «Βασικά εξαρχής στον Alpha θα έπρεπε να ανήκω, αλλά εμπιστεύτηκα τον λόγο, την τιμή και την…  εγκυρότητα του ΣΚΑΪ», έγραψε δηκτικά.

Άουτς!

Επικό «καρφί» της Μελέτη στον ΣΚΑΪ και… άνοιγμα προς τον Alpha! (εικόνα)

Πηγή: menshouse.gr