Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεργάζεται με τον 20χρονο γιο του στο θέατρο! (εικόνα)

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεργάζεται με τον 20χρονο γιο του στο θέατρο! (εικόνα)

Τα επαγγελματικά χνάρια του Πέτρου Φιλιππίδη ακολουθεί πλέον ο 20χρονος γιος του Δημήτρης. Οι δυο τους πρόκειται μάλιστα να συναντηθούν καλλιτεχνικά τη νέα σεζόν στην παράσταση «Εξυπνα, μικρά ψέματα» που θ’ ανέβει στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Μη φανταστείτε όμως ότι πατέρας και γιος θα παίξουν μαζί. Αλλωστε, η υποκριτική δεν είναι ο χώρος που ενδιαφέρει επαγγελματικά τον Δημήτρη, όχι ακόμη τουλάχιστον.

Ο Φιλιππίδης τζούνιορ, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 20 χρονών, σπουδάζει θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή. Ως εκ τούτου, η επιθυμία του είναι να εστιάσει αρχικά στο θεατρικό κείμενο. Ο Πέτρος, λοιπόν, τον έβαλε στη δουλειά και συνεργάστηκε μαζί του στη μετάφραση και την απόδοση στα ελληνικά της νέας κωμωδίας του πολυβραβευμένου συγγραφέα Τζο Ντι Πιέτρο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεργάζεται με τον 20χρονο γιο του στο θέατρο! (εικόνα)
Η παράσταση «Εξυπνα, μικρά ψέματα», την οποία σκηνοθετεί ο Πέτρος, αλλά δεν συμμετέχει σ’ αυτήν ως ηθοποιός, αφορά μια οικογένεια σε… κρίση. Η δυναμική μαμά και ο γλυκύτατος μπαμπάς είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν εξαιρετική σχέση. Ο σχετικά νιόπαντρος γιος και πρόσφατα μπαμπάς ρίχνει τη βόμβα του: έχει ερωτευτεί την προσωπική του γυμνάστρια και είναι έτοιμος να τινάξει τον γάμο του στον αέρα! Η γυναίκα του δεν ξέρει τίποτα, κάνει όνειρα για κοινές διακοπές και ρομαντικά ταξίδια. Οι γονείς αναλαμβάνουν δράση. Καλούν το ζευγάρι στο σπίτι για δείπνο και ουδείς μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθήσει.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν αναλάβει οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Δανάη Σκιάδη και Αλμπέρτο Φάις. Οσοι έχουν διαβάσει το κείμενο κάνουν λόγο για εξαιρετική απόδοση κειμένου από τους πατέρα και γιο Φιλιππίδη. Μένει τώρα να το πιστοποιήσουν και οι θεατές.

Πηγή: espressonews.gr