Η νέα σύζυγος του υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ «ξεκατινιάζεται» στο Instagram για μία φωτογραφία! (εικόνες)

Η νέα σύζυγος του υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ «ξεκατινιάζεται» στο Instagram για μία φωτογραφία! (εικόνες)

Αναγκάστηκε να κάνει ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο Instagram η Λουίζ Λίντον, η ηθοποιός που πρόσφατα παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν, μετά το σάλο που προκάλεσε μια ανάρτησή της.

Η νέα σύζυγος του υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ «ξεκατινιάζεται» στο Instagram για μία φωτογραφία! (εικόνες)
Η Λίντον ανέβασε μια φωτογραφία όπου φαίνεται εκείνη και ο σύζυγός της Στίβεν Μνούτσιν να κατεβαίνουν από ένα κυβερνητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, στο Κεντάκι. Η κομψή γυναίκα έγραψε ως λεζάντα: «Υπέροχο ημερήσιο ταξίδι στο Κεντάκι!», προσθέτοντας ως hashtag τις φίρμες των ρούχων που φορούσε:  #rolandmouret, #hermesscarf, #tomford and #valentino!

Αυτό ήταν αρκετό για να της την «πέσουν» διάφοροι που θεώρησαν πως διαφημίζει τον πλούτο της, πως το ταξίδι ήταν με κρατικά χρήματα, πως κάνει τη ζωή της σε βάρος των φορολογούμενων.

«Χαίρομαι που μπορέσαμε να πληρώσουμε την μικρή σας απόδραση» έγραψε στο instagram η Jenni Miller, μητέρα τριών παιδιών από το Πόρτλαντ, απαντώντας στην προκλητική επίδειξη πλούτου από τη σύζυγο του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ.

Αυτό το τελευταίο σχόλιο ως φαίνεται, ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι για την κυρία Λίντον, που δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση, γράφοντας σε ελαφρώς ειρωνικό ύφος: «Ω, νομίζετε πως ήταν ένα προσωπικό ταξίδι; Τι χαριτωμένο! Νομίζετε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ πλήρωσε το ταξίδι του μέλιτος για εμάς ή τα προσωπικά μας ταξίδια; Lololol (σσ γελώ δυνατά). Εσείς δίνετε περισσότερα στην οικονομία από ό,τι εγώ και ο σύζυγός μου; Είτε σαν επιχειρηματίας σε φόρους είτε αυτοθυσιάζοντας τον εαυτό σας για την πατρίδα σας; Είμαι πολύ σίγουρη ότι πληρώσαμε πολύ περισσότερους φόρους στο “ταξιδάκι” μας από ότι εσείς. Είμαι πολύ σίγουρη πως το ποσό που θυσιάζουμε κάθε χρόνο είναι πολύ περισσότερο από αυτό που θα ήσασταν πρόθυμη να θυσιάσετε εσείς, εάν είχατε την επιλογή. Τα παιδιά σας φαίνονται πολύ χαριτωμένα. Η ζωή σας φαίνεται πολύ χαριτωμένη. Ξέρω ότι είστε θυμωμένη, αλλά κατά βάθος είστε πολύ καλή και το ίδιο είμαι κι εγώ»!

Ακολούθησε χαμός, τέτοιος που οδήγησε την Λίντον να διαγράψει την φωτογραφία και να μετατρέψει τους λογαριασμούς της σε Instagram και Twitter σε ιδιωτικούς.

Την ίδια ώρα, οι New York Times επικοινώνησαν με την γυναίκα που προκάλεσε την οργή της συζύγου του Μνούτσιν. Πρόκειται για την Τζένι Μίλερ, μητέρα τριών παιδιών, που ζει στο Πόρτλαντ. «Θα της είχα γράψει ένα πολύ δηκτικό ανέκδοτο σε στυλ Μαρίας Αντουανέτας, αν δεν είχε κλείσει το προφίλ της» είπε στην εφημερίδα και πρόσθεσε πως έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, που όλα πάνω – κάτω λένε «πόσο καλά τα είπε στην “κυρία” που θέλει να φαίνεται πιο σημαντική, πιο έξυπνη, καλύτερη και πιο πλούσια από τους άλλους».

Από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών, οι New York Times ενημερώθηκαν πως η οικογένεια Μνούτσιν χρηματοδότησε η ίδια το ταξίδι και πως η κυρία Λίντον δεν χρηματοδοτείται από καμία από τις εταιρίες που διαφήμισε στο αρχικό της ποστ.

«Προφανώς προσέβαλα αυτή την ανήθικη γυναίκα» έγραψε η Jenni Miller από το Πόρτλαντ για τη Λουίζ Λίντον, σύζυγο του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ.

Η κυρία Miller ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σχολίασε την επίμαχη ανάρτηση της Λουίζ Λίντον στο instagram, αναδεικνύοντας την προκλητική επίδειξη πλούτου από τη σύζυγο του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ που χρησιμοποίησε ένα κρατικό αμερικανικό αεροσκάφος σαν ντεκόρ για χλιδάτη φωτογράφιση…

Η νέα σύζυγος του υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ «ξεκατινιάζεται» στο Instagram για μία φωτογραφία! (εικόνες)

«Λέει ότι είναι καλός άνθρωπος» συνέχισε η Jenni Miller για τη σύζυγο του Στίβεν Μνούτσιν και συμπλήρωσε: «Αμφιβάλλω. Δεν υπήρχαν φιλοναζί στο δικό μου γάμο» συνοδεύοντας το κείμενό της με μια φωτογραφία από το γάμο της Λουίζ Λίντον με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών στην οποία ποζάρουν επίσης ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τη σύζυγό του.

Σε άλλη ανάρτησή της, η Jenni Miller στηλίτευσε το γεγονός ότι στην αρχική της ανάρτηση η σύζυγος του Στίβεν Μνούτσιν «τάγκαρε» τη λέξη valentino, διαφημίζοντας με έμμεσο τρόπο την πανάκριβη τσάντα των 11.000 δολαρίων που φορούσε ενώ κατέβαινε από το κυβερνητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ με το οποίο ταξίδευε…

Πηγή: protothema.gr