Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Δολοφονήθηκε ο γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ!

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Δολοφονήθηκε ο γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ!

– Άγρια δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας! Στο σημείο άμεσα άνδρες της Αντιτρομοκρατικής – Νεκρός ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος – Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του! – Πεσμένος στο πάτωμα και σε μια λίμνη αίματος μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε στην κοιλιά – Καταφθάνει ήδη ιατροδικαστής – Ήταν ποινικολόγος και γιος του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.

Ήδη στο σημείο του φονικού έχουν καταφθάσει άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του!

Η ιστορία είναι σοκαριστική. Όλα συνέβησαν στην οδό Ασκληπιού 154, στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο!

Λίγο μετά το φονικό, οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια. Κι ανέφεραν πως πρόκειται για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Οι πληροφορίες τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τις Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό!

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο. Φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ποινικολόγος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με σειρά σημαντικών υποθέσεων.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ