Θρίλερ με ορφανά αποτυπώματα στο νεκροταφείο που δολοφονήθηκε η Ζέμπερη

Θρίλερ με ορφανά αποτυπώματα στο νεκροταφείο που δολοφονήθηκε η Ζέμπερη

Η περίεργη εξαφάνιση και το μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο του 58χρονου

Νέα στοιχεία από τη δικογραφία για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο έρχονται να δημιουργήσουν ορισμένα ερωτηματικά.

Γίνεται λόγο για «άγνωστα» αποτυπώματα στο σημείο της δολοφονίας, ενώ τους αστυνομικούς απασχολεί μια περίεργη εξαφάνιση.

Καταρχήν η αναφορά στην ιατροδικαστική έκθεση για τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε η άτυχη κοπέλα, έρχεται να απαντήσει στους ισχυρισμούς ότι ίσως η Δώρα να έπεσε μόνη πάνω στο μαχαίρι.

«Το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού» σημειώνεται.

Η συγκεκριμένη γνωμάτευση περιέχεται σε άγνωστο τμήμα της δικογραφίας της υπόθεσης και όπως αναφέρει Το Βήμα, στον δικαστικό φάκελο αναδεικνύονται ακόμη μερικά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία:

Ειδικότερα στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον δράστη της δολοφονίας αλλά κι ούτε με άτομα που βρέθηκαν αργότερα στο ίδιο σημείο, μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της εφοριακού. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει σαφή ένδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Ζέμπερη όμως εξετάζει περαιτέρω αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αποτυπώματα, που προκάλεσαν ερωτηματικά, βρέθηκαν και στο κινητό της άτυχης εφοριακού, όμως διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε άτομο Ασιατικής καταγωγής που φέρεται να το άγγιξε προ της πώλησής του στο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη ο 58χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης μίας μαύρης BMW όπου υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. για την συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για τη δράση του.

Επιπλέον ζητούμενο είναι για τους ερευνητές της υπόθεσης γιατί εξαφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι που φιλοξενούσε τον δολοφόνο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ