Σοκ: Μετά το Mega κλείνει και μεγάλος δημοσιογραφικός Όμιλος στην Ελλάδα;

Σοκ: Μετά το Mega κλείνει και μεγάλος δημοσιογραφικός Όμιλος στην Ελλάδα;

Δραματικές οι εξελίξεις σε μεγάλο δημοσιογραφικό Όμιλο της χώρας που σιγά σιγά οδηγείται σε λουκέτο, αφού οι πιστώτριες τράπεζες ξεκίνησαν τη διαδικασία πτώχευσης. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ενημέρωση που έκανε διευθυντικό στέλεχος στους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, ρολά ετοιμάζεται να κατεβάσει ο ΔΟΛ, αφού ο διευθυντής του «Βήματος», Αντώνης Καρακούσης, ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι  την διαδικασία πτώχευσης του Ομίλου έχει ήδη κινήσει η Alpha Bank, καθώς και ότι ο Σταύρος Ψυχάρης θεωρείται «αποχωρών μέτοχος».

Επίσης, ανέφερε ότι η οικονομική κατάσταση του ΔΟΛ είναι τραγική μιας και, όπως είπε, μετά βίας θα τυπωθεί το «Βήμα της Κυριακής», ενώ είναι άγνωστο τι θα απογίνουν τα «Νέα». Εννοείται ότι δεν υπάρχει πλάνο πληρωμών των εργαζομένων, αφού έχουν δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της επιχείρησης.

Τέλος, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων θα δημιουργηθεί μία επιτροπή διεκδίκησης, η οποία θα κάνει επαφές με την κυβέρνηση, τα κόμματα και τις τράπεζες, ζητώντας την αποδέσμευση των λογαριασμών, κυρίως για τη διάθεση χαρτιού και τη μισθοδοσία του προσωπικού.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ