Τραγικό: Γυναίκα έπεσε στο κενό πολυκατοικίας, απ΄ όπου είχε αυτοκτονήσει και η μητέρα της!

Τραγικό: Γυναίκα έπεσε στο κενό πολυκατοικίας, απ΄ όπου είχε αυτοκτονήσει και η μητέρα της!

Λίγες ώρες μετά από την αυτοκτονία του 22χρονου φοιτητή στην Πάτρα, που κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπίτιού του με μία ζώνη, και νέο περιστατικό σημειώνεται στην οδό Μακεδονίας 68.

Μία 40χρονη γυναίκα  έπεσε από το διαμέρισμά της στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή της. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι και η μητέρα της είχε επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο πριν από χρόνια! Έπεσε στο κενό από το ίδιο μπαλκόνι…

Στη γειτονιά της 40χρονης έχουν ολοι «παγώσει». Δεν  μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Επίσης, πριν από 9 χρόνια, στην ίδια πολυκατοικία επί της οδού Μακεδονίας 68 είχε εισβάλει ένας επικίνδυνος δραπέτης, ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος είχε κρυφτεί στον φωταγωγό.

Ο επικίνδυνος κακοποιός, είχε εμπλακεί σε ληστεία στην περιοχή της πλατείας Αγίας Λαύρας στην Πάτρα και κατά την καταδίωξή από τους αστυνομικούς, μπήκε στην πολυκατοικία.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας είχε διαρκέσει περισσότερες από 4 ώρες με τον κακοποιό να αρνείται να παραδοθεί, ενώ οι αστυνομικοί εκκένωσαν την πολυκατοικία άμεσα προκειμένου να αποτραπεί τυχόν ομηρία. Τελικά και χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στους ενοίκους, ο δράστης συνελήφθη.
Πηγή: www.tempo24.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ