Ηλεία: Ανατροπή στην υπόθεση με τον θείο που «βίασε» την 18χρονη ανιψιά του – «Την αγαπώ, την θέλω» (Vid)

Ηλεία: Ανατροπή στην υπόθεση με τον θείο που «βίασε» την 18χρονη ανιψιά του – «Την αγαπώ, την θέλω» (Vid)

Ο θείος, ο οποίος κατηγορείται ότι νάρκωσε, βίασε και άφησε έγκυο την ανήλικη ανιψιά του δίνει τις δικές του απαντήσεις. Η κοπέλα που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, μαζί με τους γονείς της, έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του θείου.

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι γονείς της κοπέλας απουσίαζαν από το σπίτι. Ο θείος εκμεταλλευόμενος το γεγονός της απουσίας τους, την επισκέφτηκε, της προσέφερε πορτοκαλάδα, στην οποία έβαλε σύμφωνα με τις καταγγελίες άγνωστες ουσίες μέσα, ναρκώνοντας την κοπέλα. Το κορίτσι ζαλίστηκε, και όταν ξύπνησε ήταν στο κρεβάτι γυμνή και δίπλα της γυμνός ήταν και ο θείος. Στη συνέχεια, το κορίτσι διαπίστωσε ότι ήταν έγκυοςκαι όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και δεν μπορούσε να κρυφτεί, το αποκάλυψε στους γονείς της. Μάλιστα, όπως η ίδια ισχυρίστηκε ο θείος προσπάθησε να την απαγάγει.

Ο θείος από την πλευρά του δεν αρνείται ότι είναι συγγενής της κοπέλας, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι «μακρινός συγγενής και άντρας του κοριτσιού», δίνοντας μια τελείως διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

«Τα είχαμε ένα χρόνο! Την αγαπάω, την θέλω, μαζί φύγαμε και το ήξεραν όλοι»

Ο θείος μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με την Ζήνα», αποκαλώντας «γυναίκα του» την ανιψιά του, καθώς όπως είπε «τα είχαμε ένα χρόνο».

«Όλα αυτά είναι ψέματα. Εγώ με την κοπέλα τα είχα ένα χρόνο και μένανε σε μένα και αυτοί το ήξεραν όλοι. Εγώ την γυναίκα μου τη θέλω και είναι έγκυος, την χτυπήσανε για να πάει με το ζόρι στο δικηγόρο και να τα πει όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά, αρνούμενος ότι έχει συγγένεια με την κοπέλα.

«Έχω μια μικρή συγγένεια με τη μάνα της, με την κοπέλα δεν έχω κάποια συγγένεια. Ούτε πορτοκαλάδες, ούτε χάπια στέκουν, είναι παραμύθια όλα», πρόσθεσε. «Όταν μου είπε ότι είναι έγκυος, ήθελα να την πάρω και να φύγω. Και την πήρα και έφυγα, δεν την απήγαγα. Είχαμε σχέση και το ήξεραν όλοι εκτός από τον πατέρα της», πρόσθεσε .

«Αγαπηθήκαμε και φύγαμε μαζί ,ενώ ήταν έγκυος! Ήθελε να φύγουμε μαζί και πριν μείνει έγκυος. Με αγαπάει και εγώ την αγαπάω την γυναίκα μου» τόνισε ο θείος!

Πηγή: star.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ