Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε βίντεο με μπικίνι στην πισίνα: «Μισή ώρα ρουφιέμαι, πήγα να σκάσω!»

Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε βίντεο με μπικίνι στην πισίνα: «Μισή ώρα ρουφιέμαι, πήγα να σκάσω!»

Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει τη δική της ιστορία στον τομέα της ψυχαγωγίας. Η παρουσιάστρια παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες της τηλεόρασης και όχι άδικα…

Η Ρούλα γνωρίζει την αγάπη από τον κόσμο σε κάθε της βήμα και το συγκεκριμένο γεγονός, είναι αντιληπτό και στα social media, όπου διατηρεί ενεργό λογαριασμό.

Σε summer mood λοιπόν η Ρούλα πόζαρε με μπικίνι σε ένα φουσκωτό στην πισίνα και δείχνει να περνά ξέγνοιαστες στιγμές στις διακοπές της. Εκτός του ιδιαίτερου βίντεο, η παρουσιάστρια είχε και ένα σχόλιο γεμάτο αυτοσαρκασμό.

«Κορίτσια μην αρχίσετε σχόλια. Εξομολογούμαι. Μισή ώρα ρουφιέμαι κ πήγα να σκάσω. έπρεπε να συρρικνωθώ (!) για να χωρέσει το δελφίνι.. στο πλάνο αλλά κ γ να σας εντυπωσιάσω με τις επιδόσεις μου στην επεξεργασία εικόνας …όποια θέλει να βγει μοντέλο εδώ το καλό χέρι … αφιλοκερδώς . Εννοείται …σας φιλώ …αγαπάμε τον εαυτό μας , όπως κ να είναι . Και αυτοσαρκαζόμαστε επίσης», έγραψε χαρακτηριστικά με χιούμορ.

Δείτε το βίντεό της.

Κορίτσια ; μν αρχίσετε σχόλια . 😂εξομολογούμαι ! 😂μισή ώρα ρουφιεμαι κ πήγα να σκάσω 😂επρεπε να συρρικνωθω (!) για να χωρέσει το δελφίνι 😉 στο πλάνο αλλα κ γ να σας εντυπωσιάσω με τις επιδόσεις μου στην επεξεργασία εικόνας .😂😂οποια θέλει να βγει μοντέλο , εδώ το καλο χέρι … αφιλοκερδώς . 😂😂😂σας φιλώ . 💋💋😂😂😂😂αγαπάμε τον εαυτό μας , οπως ειναι . A! Κ αυτοσαρκαζομαστε Επιςης ! 😘💋💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

Πηγή: peoplegreece.com