Συγκινούν ο William και ο Harry: Η τελευταία συνομιλία με την μητέρα τους πριν σκοτωθεί

Συγκινούν ο William και ο Harry: Η τελευταία συνομιλία με την μητέρα τους πριν σκοτωθεί

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αφήνοντας ορφανούς τους πρίγκιπες William και Harry, που τότε ήταν 15 και 12 ετών αντίστοιχα.

Αν και έχουν περάσει 20 χρόνια από την μοιραία στιγμή, οι γιοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας δεν διστάζουν να αποκαλύψουν πτυχές από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το θάνατό της.

Στο πλαίσιο νέου ντοκιμαντέρ, με τίτλο Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, του καναλιού HBO, οι δύο νεαροί «γαλαζοαίματοι» αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στην τελευταία τηλεφωνική κουβέντα που είχαν με τη μητέρα τους , προσθέτοντας ότι έχουν μετανιώσει επειδή δεν είχε μεγάλη χρονική διάρκεια.

Εκείνη την ημέρα οι δύο πρίγκιπες βρίσκονταν στο Balmoral, την οικία της βασίλισσας στη Σκωτία και διασκέδαζαν τόσο πολύ με τα ξαδέρφια τους, που δεν ήθελαν να μιλήσουν πολλή ώρα στο τηλέφωνο.

«Ο Harry κι εγώ βιαζόμασταν απελπιστικά να την αποχαιρετήσουμε, ξέρεις “τα λέμε μετά”… Προφανώς, αν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί, δεν θα ήμουν τόσο αδιάφορος εκείνη τη στιγμή ή και οποιαδήποτε άλλη», λέει ο William και προσθέτει ότι θυμάται όσα του είπε η μητέρα του στο τηλέφωνο αλλά δεν θέλει να τα μοιραστεί, ενώ ο Harry αναφέρει πως «μας μιλούσε από το Παρίσι, δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι μας είχε πει, αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι πως θα μετανιώνω για όλη μου τη ζωή το πόσο σύντομο ήταν εκείνο το τηλεφώνημα».

Δείτε στο βίντεο αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ:

Πηγή: peoplegreece.com