Κρύψτε τις ατέλειες με αυτά τα κομμάτια που επιλέγουν και οι Ελληνίδες celebrities!

Κρύψτε τις ατέλειες με αυτά τα κομμάτια που επιλέγουν και οι Ελληνίδες celebrities!

To καλοκαίρι είναι λίγο πιο δύσκολο να κρύψουμε τις ατέλειες στη σιλουέτα μας γιατί τα looks που επιλέγουμε, λόγω ζέστης, είναι συνήθως πιο αποκαλυπτικά.

Επειδή λοιπόν κάθε σώμα είναι όμορφο και ελκυστικό, αλλά μπορεί να μη νιώθετε άνετα με κάποιο σημείο του, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα των celebrities και να βάλετε στη βαλίτσα των διακοπών σας όποιο από τα παρακάτω κομμάτια πιστεύετε ότι σας ταιριάζει περισσότερο.

Μπορεί η Κωνσταντίνα να έχει πολύ σωστές αναλογίες, όμως με αυτό το outfit μας δείχνει πώς μπορούμε να κρύψουμε ατέλειες στα πόδια. Συνδυάστε λοιπόν το αγαπημένο σας μπικίνι με μία φούστα-παρεό αν έχετε αντίστοιχο «πρόβλημα» από το πρωί μέχρι το βράδυ στις διακοπές σας.

Sometimes what you are looking for comes when you are not looking at all..#ειιι___πειρατή

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Όποια ατέλεια και αν έχετε μπορείτε να την καλύψετε με αυτό το σύνολο της Ελένης. Επιπλέον για τις διακοπές μπορείτε να φορέσετε και ξεχωριστά τα δύο αυτά κομμάτια, συνδυάζοντας το μακρύ τοπ με σορτς και το παντελόνι σε γραμμή καμπάνα με ένα crop top, αν θέλετε αντίστοιχα να αναδείξετε κάποιο σημείο της σιλουέτας σας.

#elenimenegaki #eleni ?καντε like κ 1 απο εσας κερδιζει την τουνικ @tunicastola ?παντελονι @americaneagle #styling @sinacheri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Η φούστα της είναι ένα από τα κομμάτια που θα μπορούσατε να βάλετε στην ντουλάπα σας. Κρύβει τους επιπλέον πόντους στην περιφέρεια, γιατί είναι σε γραμμή άλφα, ενώ παράλληλα είναι ψηλόμεση και κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα.

Το φαρδύ T-shirt της Τάμτα μπορεί να είναι το κομμάτι που θα «κλέψετε» από την ντουλάπα του φίλου σας γι’ αυτές τις διακοπές. Μπορείτε να το φορέσετε και πάνω από το μαγιό σας, αλλά και σαν φόρεμα, ιδιαίτερα αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή στα καλλίγραμμα πόδια σας.

Πηγή: instyle.gr