3 έξυπνα μυστικά για να δείχνεις ψηλότερη

3 έξυπνα μυστικά για να δείχνεις ψηλότερη

Κλέψε πόντους με στυλ… Μπορεί να μη γεννηθήκαμε όλες ψηλές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χάθηκε και ο κόσμος!

Υπάρχουν μερικά τεχνάσματα αλλά που μπορούν να βοηθήσουν στο να δημιουργήσεις μια μικρή ψευδαίσθηση και να κερδίσεις λίγους πόντους.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει τόση σημασία πόσο ύψος έχεις αλλά πως το διαχειρίζεσαι. Με τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ ακόμη και μια μικροκαμωμένη γυναίκα μπορεί να κερδίσει τα εκατοστά που της λείπουν χωρίς να το καταλάβει κανείς. Πάμε να τα δούμε:

Πες ένα μεγάλο “ναι” στη μονοχρωμία.

Αν φοράς ένα χρώμα από την κορυφή ως τα νύχια το σύνολο θα δείχνει ενιαίο και δε θα χωρίζεται σε τμήματα, επομένως το μάτι θα βλέπει μια συνέχεια η οποία δε θα διακόπτεται και αυτό σημαίνει ότι θα δείχνετε ψηλότερη. Για ακόμη πιο εγγυημένα αποτελέσματα, φορέστε τη ζώνη σας ψηλά στη μέση ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι το κάτω μέρος του σώματός σας τελειώνει εκεί.

Το μακρύ παντελόνι δημιουργεί την τέλεια ψευδαίσθηση
Φορώντας τακούνι το οποίο θα καλύπτεται από το πατζάκι, αυτομάτως το πόδι θα παίρνει σε ύψος όλα τα εκατοστά του τακουνιού χωρίς όμως να φαίνεται. Το ίδιο και στα παπούτσια με εσωτερική φιάπα. Ψηλώνουν και λεπταίνουν το πόδι χωρίς να φαίνονται άρα όλοι οι πόντοι είναι με το μέρος σας χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Nude Γόβα
Το μυστικό των γαλαζοαίματων κυριών τώρα γίνεται και δικό μας και δεν είναι άλλο από τις γόβες στο χρώμα του δέρματος. Γυμνό πόδι με nude απόχρωση στη μυτερή γόβα και οι πόντοι έχουν προστεθεί αυτόματα. Θυμήσου πόσο ψηλόλιγνη είναι η σιλουέτα της Kate Middleton που δεν αποχωρίζεται αυτά τα παπούτσια χειμώνα καλοκαίρι και φυσικά δες την Poss.

Πηγή:marieclarie.gr