Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)

Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)

Οι τάσεις στα παπούτσια του 2017 δεν μας αφήνουν να βαρεθούμε.

Oι προτάσεις συνεχώς εναλλάσσονται και μας δίνουν ιδέες για νέους, all day συνδυασμούς. Η καθημερινότητά μας θέλουμε να έχει άνεση και στιλ. Κομμάτια που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση μέσα στη μέρα.

Loafers, mules, ankle boots, over the knee boots, loafers, sneakers: τα παπούτσια που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων αυτή τη σεζόν.

Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)

Ενα μποτάκι με ξεχωριστό στιλ έρχεται να προστεθεί στη λίστα των προτάσεων για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Kitten heel booties. Το Ιt παπούτσι που δεν έχει ψηλό τακούνι, τα συναντάμε σε ποικιλία χρωμάτων, μπορεί να συνδυαστεί με όλα.

Το 2017 ήταν η χρονιά των kitten heels. Tα kitten heels χαρακτηρίστηκαν αρχικά ως «trainer heels» γιατί το χαμηλό τους τακούνι -περίπου 5 εκατοστά- εκπαίδευε τις νεαρές κοπέλες να περπατούν πάνω του για πρώτη φορά, ώστε αργότερα να μπορέσουν να περπατήσουν στα stilettos.

Tα kitten heel booties είναι το ευέλικτο παπούτσι που μπορεί να συνδυαστεί με το τζιν σου ή με μια maxi φούστα, με maxi φόρεμα ή με cropped παντελόνα, με miniskirt.

Μπορούν να φορεθούν με άνεση στο γραφείο, στην απογευματινή βόλτα, να υποστηρίξουν μια βραδινή εμφάνιση.

Aν προτιμάς τα κλασικά ankle boots ή τις over the knee μπότες, σίγουρα αυτό το παπούτσι μπορεί να βρεθεί στις επιλογές σου για το φετινό χειμώνα, ωστόσο σίγουρα είναι μια πρόταση που κάνει τη διαφορά και σε προκαλεί να πειραματιστείς.

Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)Αυτό το κομψό και άνετο μποτάκι με το χαμηλό τακούνι είναι η τάση του χειμώνα! (εικόνες)
Πηγή: bovary.gr