Τασσώ Καββαδία: Η εγγονή της είναι μια πανέμορφη γυναίκα!

Τασσώ Καββαδία: Η εγγονή της είναι μια πανέμορφη γυναίκα!

Η Τασσώ Καββαδία υπήρξε η πιο διάσημη ”κακιά” του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Δεν έπαψε ποτέ, όμως, να φημίζεται για την ιδιαίτερη ομορφιά της και το χαρακτηριστικό της βλέμμα.

Η εγγονή της, Αργυρώ Καλλιάφα, κληρονόμησε εκτός από τα μάτια της γιαγιάς της και το μικρόβιο της τέχνης, σε έναν τελείως διαφορετικό κλάδο, ωστόσο.

Η 26χρονη σήμερα κοπέλα ασχολείται ενεργά με τον χώρο της μόδας, σχεδιάζοντας ρούχα τα οποία, μάλιστα, έχουν αποσπάσει εκτός από θετικά σχόλια και πολλά βραβεία! Έχοντας νικήσει στο 15ο Athens Xclusive Designers Week, πέρασε ένα δικό της μήνυμα στα νέα κορίτσια, τολμώντας να παραδεχτεί πως είχε πέσει θύμα της νευρικής ανορεξίας γι’ αυτό και νιώθει την ανάγκη να δουλεύει με υγιή κορμιά στη βιομηχανία της μόδας. Το όνομα ”Reborn” που επέλεξε για την προσωπική της σειρά ρούχων, μόνο τυχαίο δε θα μπορούσε να θεωρηθεί.

”Έπασχα από ανορεξία και βουλιμία και ήταν ένας φαύλος κύκλος. Με επηρέαζε πάρα πολύ ο χώρος της μόδας με τα πολύ αδύνατα μοντέλα. Κάποιος ήρθε ένας και μου είπε ”πάχυνε”ω. Ουσιαστικά είχα πάρει ένα κιλό, και έκανα τεράστια προσπάθεια για να χάσω το ένα κιλό. Το θέμα είναι ότι έχασα το ένα κιλό και μετά ήθελα να χάσω άλλο ένα για να φτάσω τα πρότυπα που ήθελα. Έφτασα στο σημείο να ζυγίζω 42 κιλά, να τρώω ένα μπισκότο και να μην μπορώ να το φάω, να μου φαίνονται 2 ξηροί καρποί πολύ βαρύ σαν γεύμα.

Αμέσως μετά πήγα στο άλλο άκρο της βουλιμίας, όπου κατανάλωνα όχι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητό, αλλά ένιωθα ενοχές! Για να συνειδητοποιήσεις πως έχεις όντως πρόβλημα, πρέπει να έρθει κάτι να σε τραντάξει. Εγώ ζαλιζόμουν και είχα τάσεις λιποθυμίας”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η Αργυρώ έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως παρά το γεγονός πως δε μπορεί να εκνευριστεί ή να φωνάξει, ένα βλέμα της αρκεί για να γυρίσει κάποιος και να την πει ”Τασσώ”!


Πηγή: ladylike.gr