H μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια για τη σεζόν!

H μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια για τη σεζόν!

Και πως να τη φορέσετε

Ενώ είμαστε πολύ υπέρ του να προτιμάμε βασικά κομμάτια που ξέρουμε ότι μας ταιριάζουν – ειδικά αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε πιο σίγουρες, καλό είναι περιστασιακά να ενσωματώνουμε στη ντουλάπα μας ένα άγνωστο κομμάτι για να προσθέτουμε ενδιαφέρον στα πράγματα.

Οσον αφορά τα παντελόνια, τα κοτλέ είναι αναμφισβήτητα το στυλ που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το φθινόπωρο. Το σετ του στυλ είναι η απόδειξη αφού όλο και περισσότερο βλέπουμε να αντικαθιστά τα skinny και τα straight-leg jeans με την πλούσια κοτλέ υφή η οποία ομολογουμένως αυτή τη σεζόν δείχνει cool και φρέσκια.

Από τα ψηλόμεσα μέχρι τα wide leg ή τα cropped στυλ, το απαλό υλικό είναι ο τέλειος συνδυασμός με εποχιακά κομμάτια όπως τζιν τζάκετ, πλεκτά και τοπ που θυμίζουν τη δεκαετία του ’70. Επιπλέον έρχονται σε μια σειρά από χρώματα, από ήπιες μέχρι τολμηρές  αποχρώσεις και είναι εξαιρετικά άνετα. Ακόμα να πειστείτε;

H μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια για τη σεζόν!H μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια για τη σεζόν!H μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια για τη σεζόν!

Πηγή: marieclaire.gr