Η Κατερίνα Λέχου πήγε στο θέατρο με εντυπωσιακό μάξι φόρεμα (εικόνες)

Η Κατερίνα Λέχου πήγε στο θέατρο με εντυπωσιακό μάξι φόρεμα (εικόνες)

Η Κατερίνα Λέχου εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την σικ εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα μάξι φόρεμα με γεωμετρικά μοτίβα, που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Κατερίνα Λέχου είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή.

Το βράδυ του Σαββάτου, η εντυπωσιακή ηθοποιός η οποία πριν από λίγες μέρες εντυπωσίασε ως πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, έκανε μια έξοδο για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση. Εξάλλου, η ταλαντούχα ηθοποιός αγαπάει το θέατρο και προσπαθεί να πηγαίνει να βλέπει όσα περισσότερα έργα μπορεί.

Η Κατερίνα Λέχου πήγε στο θέατρο με εντυπωσιακό μάξι φόρεμα (εικόνες)

Φυσικά, βρέθηκε στις πρώτες σειρές της επίσημης πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης “Αλέξης Ζορμπάς” στο θέατρο Βέμπο και στο τέλος  φωτογραφήθηκε με τους πρωταγωνιστές και συναδέρφους της, Ναταλία Δραγούμη, Γρηγόρη Βαλτινό και Μέμο Μπεγνή.

Η Κατερίνα Λέχου εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την σικ εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα μάξι φόρεμα με γεωμετρικά μοτίβα, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της. Συνδύασε το ντύσιμο με κοκκινα αξεσουάρ.

Η Κατερίνα Λέχου πήγε στο θέατρο με εντυπωσιακό μάξι φόρεμα (εικόνες)Η Κατερίνα Λέχου πήγε στο θέατρο με εντυπωσιακό μάξι φόρεμα (εικόνες)

Πηγή: thetoc.gr