Σοκ: Πρόβατο γέννησε μισό τέρας-μισό κάτι άλλο

Σοκ: Πρόβατο γέννησε μισό τέρας-μισό κάτι άλλο

Προληπτικοί χωρικοί στη Νότια Αφρική ζουν εδω και λίγες ημέρες μέσα στο φόβο από τότε που ένα πρόβατο γέννησε ένα “πλάσμα”, το οποίο οι πρεσβύτεροι του χωριού χαρακτηρίζουν “μισό τέρας που έστειλε ο Διάβολος-μισό άνθρωπο”.

Πολλοί από τους 4.000 κατοίκους και αγρότες του Λέιντι Φρερ, στα ανατολικά της χώρας, είναι πεπεισμένοι πως η αφορμή για την γέννηση αυτού του πλάσματος δεν ήταν τίποτα άλλο από την σεξουαλική συνεύρεση ενός ανθρώπου με ζώο.

Ωστόσο, ο επικεφαλής των κτηνιατρικών υπηρεσιών, Λουμπαμπάλο Μουρουέμπι, έσπευσε να δώσει επιστημονική εξήγηση, παραδεχόμενος μεν πως με την πρώτη ματιά, το πρόβατο που γεννήθηκε νεκρό, είχε ομοιότητες με ανθρώπινο πλάσμα, ωστόσο δεν είχε ανθρώπινα μέλη.

Σοκ: Πρόβατο γέννησε μισό τέρας-μισό κάτι άλλο

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι προϊόν απάτης, ωστόσο το εξαιρετικά παραμορφωμένο αρνί που γεννήθηκε από ένα πρόβατο αυτή την εβδομάδα, έχει όντως ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πάντως άνθρωπος αλλά ένα νεογέννητο αρνί που μολύνθηκε από μια ασθένεια στα πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης”, τόνισε συγκεκριμένα.

“Είναι λογικό να υποθέσουμε πως το πρόβατο μολύνθηκε από τον ιό RVF. Ο ιός αυτός μεταδίδεται από τη μήτρα του προβάτου στο έμβρυο και μετά τη μόλυνση προέκυψαν οι δυσμορφίες” ανέφερε ο γιατρός.

Σοκ: Πρόβατο γέννησε μισό τέρας-μισό κάτι άλλο

Παρά το ότι δόθηκε επιστημονική εξήγηση, οι δεισιδαίμονες και προληπτικοί χωρικοί δεν ησυχάζουν, με έναν από αυτούς να λέει: “Όταν οι πρεσβύτεροι του χωριού το είδαν, είπαν ότι στάλθηκε από τον Διάβολο και πως προέκυψε επειδή ένας άνθρωπος ζευγάρωσε με ένα πρόβατο. Πολλοί από αυτούς φοβούνται και δεν θα είναι χαρούμενοι μέχρι να το κάψουν”.

Πηγή: thetoc.gr