Έκλεψε από 70χρονη 20.000€, το μετάνιωσε και της τα επέστρεψε!

Έκλεψε από 70χρονη 20.000€, το μετάνιωσε και της τα επέστρεψε!

Γίνονται και θαύματα τελικά. Μια 70χρονη γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής λίγη ώρα αφού είχε πάρει από την τράπεζα το ποσό των 20.000 ευρώ. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τρία χρόνια μετά, ο κλέφτης θα της χτυπούσε την πόρτα με ένα μπουκέτο λουλούδια (και τα λεφτά) στα χέρια.

Η απίθανη ιστορία έρχεται από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τη Μασσαλία. Ένας 27χρονος δεν άντεξε τις τύψεις και αποφάσισε μετά από τρία και πλέον χρόνια να διορθώσει το “νεανικό λάθος” του. Και επέστρεψε στη γυναίκα τα λεφτά της!

Ήταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2013 όταν η 70χρονη γυναίκα πήγε στην τράπεζα και “σήκωσε” το ποσό των 20.000 ευρώ, ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας La Provence και επιβεβαίωσε η αστυνομία. Λίγο αφού έφυγε από την τράπεζα, δυο νεαροί άνδρες της είχαν στήσει καρτέρι και της έκλεψαν τα λεφτά.

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν επέστρεψε σπίτι της, η ηλικιωμένη είδε στην πόρτα της ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια, χωρίς καμία κάρτα που να εξηγεί την προέλευσή τους. Λίγες ημέρες αργότερα ένας άνδρας της χτύπησε την πόρτα κρατώντας ένα άλλο μπουκέτο. Προσέφερε τα λουλούδια στην 70χρονη και την κόρη της και μαζί έναν φάκελο που περιείχε 20.000 ευρώ.

Η αστυνομία εντόπισε πολλές εβδομάδες αργότερα τον νεαρό άνδρα, τον οποίο και συνέλαβε στις 22 Μαΐου. Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι ήταν ένας από τους δράστες της κλοπής το 2013, επικαλούμενος «ένα νεανικό λάθος» και ομολογώντας ότι είχε τύψεις. Ωστόσο δεν έδωσε το όνομα του συνεργού του. Σύντομα πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ