Έψαχνε να βρει τους βιολογικούς γονείς της και ανακάλυψε ότι ο καλύτερος της φίλος, είναι ο αδελφός της

Έψαχνε να βρει τους βιολογικούς γονείς της και ανακάλυψε ότι ο καλύτερος της φίλος, είναι ο αδελφός της

Η τύχη είναι τυφλή και πολλές φορές μπορεί να βρίσκεται ακόμη και δίπλα μας. Μια κοπέλα από το Λίβερπουλ η Georgia Bond, γνώριζε ότι οι άνθρωποι που τη μεγάλωσαν δεν ήταν οι βιολογικοί της γονείς. Έψαξε λοιπόν να τους βρει. Συμπαραστάτη σε αυτό το εγχείρημα της είχε τον καλύτερο της φίλο τον Jack Bowman.

Και οι δυο μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά και από μικροί έκαναν παρέα. Η εξωτερική ομοιότητα μάλιστα που είχαν οι δυο νέοι, τους έκανε να αναρωτιούνται για πλάκα μήπως είναι αδέλφια μεταξύ τους. Και οι δυο τους γνώριζαν πως οι άνθρωποι που τους μεγάλωσαν δεν ήταν οι βιολογικοί τους γονείς, αλλά γεννήθηκαν με τεχνητή γονιμοποίηση με άγνωστο δότη σπέρματος.

Απευθύνθηκαν στον επίσημο φορέα Human Fertilisation and Embryo Authority, και πρώτος ο Jack ενημερώθηκε πως έχει μια αδερφή η οποία είχε γεννηθεί το 1998, χρονιά που γεννήθηκε και η Georgia.

Έψαχνε να βρει τους βιολογικούς γονείς της και ανακάλυψε ότι ο καλύτερος της φίλος, είναι ο αδελφός τηςΗ πλάκα που έκαναν οι δυο νέοι συνεχίστηκε αλλά πλέον με περισσότερες αμφιβολίες. Τώρα υπήρχε το «βρε λες;». τελικά όταν και η Georgia πήρε τις απαντήσεις από τον φορέα διαπίστωσαν πως πράγματι οι δυο φίλοι είχαν τον ίδιο δωρητή σπέρματος, άρα είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Οι δυο φίλοι που κυριολεκτικά έπεσαν από τα σύννεφα. Όταν γνωστοποίησαν τι έχει συμβεί χρήστες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να τους ρωτούν εάν εκτός από φίλοι είχαν και ερωτικές επαφές μεταξύ τους, κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει συμβεί. Η απάντηση ήταν αρνητική, αφού ο Jack, δεν ελκύεται από το αντίθετο φύλο, αλλά είναι gay.

Πηγή:topontiki.gr