Τηλεθέαση: Απίστευτη τροπή στην «μάχη» Φερεντίνου – Μπεκατώρου

Τηλεθέαση: Απίστευτη τροπή στην «μάχη» Φερεντίνου – Μπεκατώρου

Τα πάνω κάτω στην απογευματινή ζώνη.

Αν και είμαστε ακόμη στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν ήδη έχουμε ανατροπές. Άλλωστε κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία και το τηλεοπτικό κοινό είναι απρόβλεπτο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος με την Μαρία Μπεκατώρου δίνουν τη δική του μεγάλη «μάχη» στην τηλεοπτική αρένα. Οι δύο παρουσιαστές δίνουν ραντεβού με την κοινό κάθε απόγευμα στις 18:00 με τα τηλεπαιχνίδια.

Τις πρώτες μέρες ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν εκείνος που κέρδιζε στο γενικό σύνολο με την Μαρία Μπεκατώρου να έχει εξαιρετικά ποσοστά στο δυναμικό κοινό. Την Τετάρτη όμως είχαμε την ολική ανατροπή.

Το «still standing» στον ΑΝΤ1 πέρασε στην πρώτη θέση έναντι του «deal» ενώ η ψαλίδα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της Μαρία Μπεκατώρου σημείωσε 17,1% στο γενικό σύνολο. Αντίθετα ο Χρήστος Φερεντίνος με το «deal» συγκέντρωσε το 16% του γενικού συνόλου.

Στο δυναμικό κοινό όμως η διαφορά των δύο εκπομπών είναι ακόμη μεγαλύτερη. Η εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου σημείωσε 24,6% στις ηλικίες 15-44, ενώ εκείνη του Χρήστου Φερεντίνου προτιμήθηκε από το 10,5% του δυναμικού κοινού.

Πηγή: dailymedia.gr