Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με ολική ανανέωση και έναν απίστευτο μονόλογο! (Vid)

Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με ολική ανανέωση και έναν απίστευτο μονόλογο! (Vid)
?????????????????

Άλλαξαν τα πάντα!

Ολική ανανέωση για την εκπομπή «Ελένη», με τη Μενεγάκη να μοιάζει να έχει βάλει στοίχημα με την τηλεθέαση για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε για την ίδια.

Μπορεί να καθυστέρησε μία εβδομάδα να μας καλωσορίσει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, επέστρεψε, όμως, πλήρως ανανεωμένη τόσο όσον αφορά στην ίδια, όσο και στα σκηνικά τους συνεργάτες της.

Οι τίτλοι έναρξης άλλαξαν κι αυτοί, με το πλατό να είναι ωστόσο αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μέσα σ’ αυτό και μία μίνι αίθουσα κινηματογράφου για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μέσα στην οποία -όπως αποκάλυψε η Ελένη- θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν και οι τηλεθεατές για να δουν ταινία με τους δυο τους!

«Καλησπέρα σας και καλή σεζόν! Και καλό μας χειμώνα γιατί φτάσαμε κι 9 Οκτώβρη για να πούμε το πρώτο μας καλωσόρισμα στο ολοκαίνουργιό μας σπίτι. Ξέρω ότι φέτος έχετε ακούσει πολλά: Η Ελένη αλλάζει, θα κάνει, θα φτιάξει… Τι θα είναι; Πώς θα είναι; Σκηνικά, πράγματα… Κοιτάξτε, θα έχουμε μπροστά μας εννέα ολόκληρους μήνες για να τα δούμε, να τα χορτάσουμε και να τα ζήσουμε μαζί.

Φέτος έχω σκοπό να βρεθώ πολύ πολύ κοντά σας, στη γειτονιά σας, στο σπίτι σας… Θέλω να έρθω εκεί, θέλω να μιλήσουμε μαζί, θέλω να πούμε τα πάντα. Θέλω να πούμε ό,τι σας απασχολεί, θέλω να κάνουμε ό,τι σας αρέσει. Και θέλω να’ ρθετε κι εσείς στο δικό μου σπίτι, που το έχω φτιάξει που το έχω κάνει πιο ζεστό, πιο ζωηρό, πιο διαφορετικό από ό,τι θυμάστε τις τελευταίες 2 δεκαετίες και κάτι παραπάνω που είμαστε μαζί.

Σε αυτό λοιπόν το πολύ ωραίο σπίτι θα περιμένω όλους εσάς να έρθετε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να γλεντήσουμε, να κάνουμε τα δικά μας ρε παιδί μου, να σας πιάσω και να με πιάσετε. Θα είμαι εδώ λοιπόν μέχρι το καλοκαίρι φυσικά και θα είμαστε παρέα», είπε μεταξύ άλλων η φανερά ευδιάθετη Ελένη.

Δείτε το βίντεο της πρεμιέρας και μαζί μ’ αυτό μια άλλη Ελένη!

Πηγή: dailymedia.gr