Καινούργιου – Γραμμέλη: Επεισόδιο στα γυρίσματα του Λιάγκα! «Άρχισε να ωρύεται…»!

Καινούργιου – Γραμμέλη: Επεισόδιο στα γυρίσματα του Λιάγκα! «Άρχισε να ωρύεται…»!

 

Απίστευτο σκηνικό στην εκπομπή που θα μεταδοθεί απόψε!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καλεσμένη στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα απόψε το βράδυ Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. Η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες στο στούντιο του ΑΝΤ1 για τα απαραίτητα γυρίσματα και μέσα από το «Φτιάξε καφέ να στα πω» «κάρφωσε» την Αφροδίτη Γραμμέλη για τη συμπεριφορά της.

«Εγώ βρέθηκα χθες το βράδυ στο Late Night, θα το δούμε σήμερα και ειλικρινά δεν έχω περάσει καλύτερα σε εκπομπή. Έχω πάει καλεσμένη σε πάρα πολλές εκπομπές. Δεν έχω περάσει καλύτερα. Είναι εξαιρετικός ο Γιώργος, η Νικολέτα και ο Δημήτρης. Όλη η ομάδα. Καλά για τη Γραμμέλη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Ούτε «γεια» δεν μου είπε. Έκανε πως δεν με έβλεπε. το απίστευτο είναι ότι ενώ ήταν συνεργάτης μου δίπλα με σχολίαζε συνέχεια αρνητικά.

Το άκουγαν οι συνεργάτες μου. Την ώρα που εγώ έδινα συνέντευξη. Ήταν όλη η παραγωγή ευγενέστατοι. Μου είπαν οι κοπέλες που με ετοίμαζαν μετά ότι με σχολίαζε πολύ αρνητικά και επίσης σε κάποια στιγμή της ζήτησε η αρχισυνταξία να μπει μέσα στην κουβέντα με τα παιδιά τα υπόλοιπα και άρχισε να παίρνει τηλέφωνα, να φωνάζει, να ωρύεται για να μην κάτσει δίπλα μου» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Πηγή: zappit.gr