«Λύγισε» ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο ΕΔΩ: Άφωνη η Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Λύγισε» ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο ΕΔΩ: Άφωνη η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στον Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη για την εκπομπή ΕΔΩ. Ο ηθοποιός μιλώντας για όσα τον απασχολούν και τον προβληματίζουν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, γέμισαν τα μάτια του δάκρια και προσπάθησε να κάνει πλάκα για να αποφορτιστεί.

Ο Λεωνίδας μίλησε για όλα όσα τον ενοχλούν, τον ευχαριστούν και τον συγκινούν στο χώρο την υποκριτικής και του θεάματος που υπηρετεί. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εξήγησε αρχικά το λόγο που δεν απαντάει σε κάθε ερώτηση που του γίνεται από δημοσιογράφους καθώς και το πώς νιώθει όταν τον ρωτούν για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως τρεις φορές έχει βρεθεί κοντά στο να εγκαταλείψει την υποκριτική για βιοποριστικούς λόγους αφού δεν είναι διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις στις επιλογές του.

Εντύπωση προκάλεσε επίσης στο δημοσιογράφο το νέο look του Λεωνίδα Καλφαγιάννη αφού μετά από πολλά χρόνια ξυρίστηκε. «Έπρεπε να ξυριστώ για το ρόλο», είπε ο ηθοποιός ο οποίος μιλώντας για το ρόλο «λύγισε». «Όλοι οι ηθοποιοί οφείλουμε μέσα από αυτό που φέρνουμε μπροστά να μην είναι ο ρόλος και η τεχνική μας και πόσο καλά τον κάναμε οφείλουμε να φέρνουμε ανθρώπους μέσα από εμάς  να τους γνωρίζουμε σαν να είναι η μαμά μας».

Τόσο ο δημοσιογράφος όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έμειναν άφωνοι με την αντίδραση του ηθοποιού. Όταν γύρισαν στο πλατό, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε πολύ το Λεωνίδα Καλφαγιάννη για τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή καθώς και για το ότι τους επέτρεψε να δουν την ανθρώπινη πλευρά του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com