Survivor: Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει μετά την Ελένη!

Survivor: Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει μετά την Ελένη!

Μετά την Ελένη γυναίκα είναι το φαβορί και για την επόμενη αποχώρηση…

Δεν έχετε παράπονο! Χθες 7 ώρες πριν ξεκινήσει το επεισόδιο του Survivor μάθατε απ’ το Menshouse.gr ποιος παίκτης αποχωρεί και ποιοι παραμένουν. Όχι, δεν κοιτάξαμε τη μαγική μας σφαίρα, ούτε μας ενημέρωσαν οι Ελοχίμ με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Μια ματιά στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, αλλά και τη δυναμική των 3 παικτών, αρκούσε για να καταλάβει κανείς, ότι αυτός που ήθελαν πολλοί να φύγει (μάνατζερ ράγκμπι) δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να αποχωρήσει.

Survivor: Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει μετά την Ελένη!
Αντίθετα η Ελένη, η οποία μπορεί να μην είχε haters, όμως δεν είχε και κοινό πρόθυμο να την στηρίξει ήταν ο εύκολος στόχος και το πραγματικό φαβορί για να αποχωρήσει. Όπως και έγινε…

Το ίδιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα και για την επόμενη ψηφοφορία και στις δυο ομάδες. Στο στρατόπεδο των μαχητών αν δεν εξασφαλίσει ασυλία κάποιος απ’ τους τρεις, προτεινόμενοι θα είναι η Ελισάβετ (για μια ακόμα φορά), ο Τσανγκ και πιθανότατα ο Πάνος.

Η Ελισάβετ (η νίκη της οποίας στο Survivor δίνει πάνω από 80) αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ασυλία είναι αυτή η οποία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης καθώς ο Τσανγκ (στην 6η θέση των φαβορί) και ο Πάνος (στην 3η θέση) δεν δείχνουν να απειλούνται. Ο Πάνος είναι 1000% σίγουρο ότι με αυτή την τριάδα θα κάνει περίπατο, ενώ και ο Τσανγκ αν και έχει χιλιάδες haters λόγω της θετικής ψήφου έχει το προβάδισμα έναντι της Ελισάβετ…

Και στο στρατόπεδο των διασήμων όμως τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Αν χάσουν την ασυλία φαβορί για αποχώρηση είναι η Λάουρα. Χανταμπάκης, Αγγελόπουλος για να μην ρίξουν λάδι στη φωτιά της κόντρα τους δεν πρόκειται να αλληλοψηφιστούν, οπότε ο κλήρος πέφτει στον Σπαλιάρα και τη Λάουρα (δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο τρίτος γιατί όποιος και αν είναι έχει προβάδισμα έναντι των δυο).

Survivor: Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει μετά την Ελένη!
Ο Σπαλιάρας του οποίου η νίκη παίζεται μεταξύ 25-30 έχει τεράστια διαφορά από την Λάουρα, η οποία με απόδοση 80 είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας της και γι’ αυτό άλλωστε θα προταθεί. Στη μάχη των 2 ο Σπαλιάρας, που κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια σημαντικού μέρους του κοινού, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επικρατήσει και θα παραμείνει στο Survivor.
Πηγή: menshouse.gr