Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πόσες ερωτικές σχέσεις έχει κάνει!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πόσες ερωτικές σχέσεις έχει κάνει!

Αφορμή για να κάνει άλλη μία προσωπική εξομολόγηση κατά την διάρκεια της εκπομπής της βρήκε η Ελένη Μενεγάκη, μετά από ένα βίντεο για τους καλοκαιρινούς έρωτες της showbiz.

Συζητώντας με τις συνεργάτιδές της, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει τις ερωτικές σχέσεις που έχει κάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εγώ δύο σχέσεις έκανα, δηλαδή από τα είκοσι επτά μου και μετά δύο σχέσεις έκανα.. .Έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία, είναι πολλά τα χρόνια και πρέπει να γυρνάω το μυαλό μου πολύ πίσω για να θυμηθώ, αλλά θυμάμαι πάντα ότι τα καλά και τα άσχημα συνέβαιναν πάντα καλοκαίρι, όλα είχαν ή μία αρχή ή ένα τέλος!».

Θυμίζουμε πως, σε ηλικία 20 ετών, η Ελένη παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, από τον οποίο χώρισε μετά από έναν χρόνο. Τον Απρίλιο του 2001 έγινε ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια, ενώ, μετά το διαζύγιό τους, τον Ιανουάριο του 2010, έγινε ζευγάρι με τον Μάκη Παντζόπουλο και έφερε στον κόσμο την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια:

Πηγή: peoplegreece.com