5 λάθη στο μακιγιάζ ματιών που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες!

5 λάθη στο μακιγιάζ ματιών που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες!

Είτε είστε εξαρτημένη από την μάσκαρα ή δεν θα βγαίνατε έξω χωρίς τις έμπιστες γραμμές του eyeliner σας, το μακιγιάζ ματιών μπορεί να βοηθήσει στο να δώσετε ένα προσωπικό στυλ και να προσθέσετε ενδιαφέρον στο πρόσωπο σας.

Ωστόσο, εάν δεν εφαρμοστεί σωστά, μπορεί να έχει λιγότερο από επιθυμητά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου και του να δείχνετε μεγαλύτερες.

Ζητήσαμε από την Caroline Barnes, μακιγιέζ και πρέσβειρα της Max Factor, να αποκαλύψει μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που βλέπει να κάνουν οι γυναίκες με το μακιγιάζ των ματιών τους, και πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε το δικό μας ώστε να είναι κολακευτικό και όχι το αντίθετο.

Αποφύγετε αυτές τις παγίδες για να έχετε κολακευτικό μακιγιάζ των ματιών!

Δεν έχετε ενυδατώσει αρκετά την περιοχή γύρω από τα μάτια
Παραλείποντας να κρατήσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια σας ενυδατωμένο, θα έχετε σε ένα κουρασμένο, crepey αποτέλεσμα, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται γηραιότερο από ό, τι είναι. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε τα μάτια σας ένα κομβικό σημείο, τότε αξίζει να ενυδατώνετε αυτήν την περιοχή.  «Ενισχύστε την ενυδάτωση χρησιμοποιώντας ορούς, κρέμες ματιών ή αναζωογονητικά primers», συμβουλεύει η Caroline.

Χρησιμοποιώντας σκιά ματιών σε μορφή σκόνης
«Μια σκιά ματιών σε μορφή σκόνης μπορεί να κάνει τα μεγαλύτερα μάτια να φαίνονται αρκετά επίπεδα», εξηγεί η Caroline. Η σκόνη είναι επίσης πιθανό να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε ζάρα γύρω από το μάτι, το οποίο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το τόνισμά της. Η Caroline συμβουλεύει αντ ‘αυτού να επιλέγετε μια κρεμώδη σκιά ματιών. «Αυτό θα δώσει ένα πιο ήπιο, πιο μοντέρνο φινίρισμα για τα βλέφαρα σας», λέει.

Κάντε ματ το δέρμα γύρω από τα μάτια σας
Αν είστε λίγο δυσαρεστημένες με την πούδρα, ίσως ήρθε η ώρα να την μετριάσετε ελαφρώς, καθώς η περιοχή γύρω από το μάτι γενικά δεν χρειάζεται θαμπάδα και μπορεί πραγματικά να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες.

«Το δέρμα γύρω από τα μάτια σας είναι πολύ λεπτότερο από ό, τι το υπόλοιπο του προσώπου σας και δεν χρειάζεται ματ αποτέλεσμα», λέει η Caroline. «Αν νομίζετε ότι χρειάζεται να απορροφήσετε την υπερβολική λιπαρότητα γύρω από τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε αστάρι βλεφάρου ή μια πολύ λεπτή διάφανη πούδρα αντ ‘αυτού».

Φορώντας πεσμένο eyeliner
Το graphic eyeliner μπορεί να δώσει στο βλέμμα σας ένα απότομο φινίρισμα, αλλά δεν λειτουργεί αν το δέρμα έχει μαλακώσει, καθώς μπορεί να φανεί πεσμένο και όχι γωνιακό”, λέει η Caroline. «Αντ ‘αυτού, επιλέξτε ένα μολύβι, το οποίο είναι πολύ πιο ήπιο», προτείνει.

Δεν φοράτε μάσκαρα
«Μερικές φορές βλέπω γυναίκες που έχουν τονίσει την γραμμή μόνο των ματιών τους και δεν φορούν μάσκαρα», λέει η Caroline. «Αυτό θα δείχνει συρρικνωμένα τα μάτια σας, αλλά και γηρασμένα που δεν αρέσει σε κανέναν! Ο μεγαλύτερος και καλύτερος τρόπος για να ανοίξετε τα μάτια σας είναι με τη χρήση μάσκαρας», καταλήγει.
Πηγή:dailystories.gr