Μυθικό: Φιλόζωη στις ΗΠΑ άφησε περιουσία αξίας 1.200.000 δολάρια σε σκύλους και γάτες

Μυθικό: Φιλόζωη στις ΗΠΑ άφησε περιουσία αξίας 1.200.000 δολάρια σε σκύλους και γάτες

Η Glenda Taylor DeLawder, μία τηλεφωνήτρια της AT & T στην Ουάσινγκτον από το Τενεσί των ΗΠΑ, αγαπούσε τόσο πολύ τις γάτες και τους σκύλους που άφησε την περιουσία της για να χρησιμοποιηθεί «αποκλειστικά στη φροντίδα των γατιών και των σκυλιών της μικρής περιοχής Κάρτερ στο Τενεσί της Αμερικής» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής, Leon Humphrey σε μήνυμα του τα Χριστούγεννα

Όταν πέθανε στα τέλη του 2015, σε ηλικία 72 ετών, η επιγραφή στην ταφόπλακά της έγραφε ότι η DeLawder ήταν «μία ένθερμη λάτρης των ζώων». Ένα χρόνο αργότερα, μία ανακοίνωση ήρθε για να αποδείξει ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αλήθεια.

Ο δήμαρχος ανέφερε στο μήνυμά του ότι οι διαχειριστές της περιουσίας της DeLawder, που είχε στην κατοχή της κτήμα αξίας περίπου 1.200.000 δολάρια, έχουν ήδη καταθέσει 540.000 δολάρια σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση των σημείων που φιλοξενούν γάτες και σκύλους καθώς και για την αγορά ενός φορτηγού που θα παίρνει τα ζώα και θα τα μεταφέρει σε κλινικές ή σε εκδηλώσεις υιοθεσίας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το δώρο της DeLawder ως «τεράστιο» και «μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές δωρεές που έχουν δοθεί ποτέ».