Φρίκη! 17χρονη άφησε το παιδί της να πεθάνει από πείνα

Φρίκη! 17χρονη άφησε το παιδί της να πεθάνει από πείνα

Τις συνέπειες της αδιανόητα ανεύθυνης και απερίσκεπτης συμπεριφοράς της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του παιδιού της, αντιμετωπίζει μία έφηβη μητέρα στη Ρωσία, η οποία θεώρησε φυσιολογικό να παρατήσει το παιδί στο σπίτι μόνο του για μία εβδομάδα, ώστε εκείνη να διασκεδάσει σε πάρτι που ήταν καλεσμένη.

Η Βικτόρια Κουζνέτσοβα είπε στους γείτονες ότι είχε αφήσει το παιδί με έναν θείο του, προκειμένου να πάει με συμφοιτητές της σε πάρτι, στην πόλη Ροστόφ.

Το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία νεκρό, με εμφανή τα σημάδια της εξάντλησης, στις 13 Σεπτεμβρίου. Από την πρώτη στιγμή, η 17χρονη Βικτόρια θεωρήθηκε ύποπτη για εγκατάλειψη, όπως και αποδείχθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε.

Κατά την έρευνα βρέθηκε ότι η νεαρή μητέρα είχε δώσει το παιδί σε οφανοτροφείο όταν ήταν μόλις ενός μηνός, αλλά της το επέστρεψαν μετά από έξι μήνες.

Ο σύζυγός της, που είναι στρατιωτικός, φέρεται να είχε ζητήσει διαζύγιο και να ζούσε σε άλλο σπίτι. Η 17χρονη αντιμετωπίζει, πλέον, το ενδεχόμενο 10ετούς φυλάκισης, καθώς το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για εγκληματική αμέλεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του μικρού αγοριού.

Πηγή: protothema.gr