Ο πρίγκιπας Κάρολος έκλαιγε τη νύχτα πριν παντρευτεί την Νταϊάνα!

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκλαιγε τη νύχτα πριν παντρευτεί την Νταϊάνα!

Μπορεί όλοι να περίμεναν με ανυπομονησία τον γάμο του με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Ιούλιο του 1981, αλλά ο πρίγκιπας Κάρολος μια νύχτα πριν από το λαμπερό γεγονός έκλαιγε γιατί έτρεφε αισθήματα για την ερωμένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Η νέα βιογραφία του πρίγκιπα της Ουαλίας “Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life” από τη Sally Bedell Smith αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος αισθανόταν πιεσμένος με τον γάμο και έκλαιγε μια νύχτα πριν λόγω των αισθημάτων του για την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Όλα ξεκίνησαν τον 1971 για τον Κάρολο και την Καμίλα, με την ερωτική τους σχέση να κάνει πρωτοσέλιδα για δύο δεκαετίες. Η Καμίλα άρεσε στον Κάρολο επειδή ήταν προσγειωμένη, αγαπούσε την ύπαιθρο και δεν την ενδιέφερε η μόδα. Μοιράζονταν επίσης την ίδια αίσθηση του χιούμορ, ενώ του άρεσε πως τον άκουγε πάντα.

Φαινόταν φυσικό, όπως σημειώνει η συγγραφέας, να του αρέσει μια γυναίκα της ανώτερης τάξης, ένα έντονα ζεστό και αστείο πλάσμα με τεράστιο σεξαπίλ. Παρά το γεγονός ότι είχαν μια φαινομενικά ευτυχισμένη σχέση χώρισαν όταν ο πρίγκιπας Κάρολος έφυγε στο εξωτερικό με το Βασιλικό Ναυτικό το 1973.

Η κόρη του αείμνηστου Lord Mountbatten λέει στην Bedell Smith πως υπήρχαν προφανή προβλήματα καθώς η Καμίλα είχε σεξουαλικό παρελθόν με τον Andrew Parker-Bowles που τελικά παντρεύτηκε. Όταν χώρισαν με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν μόλις 24 ετών και δεν την ενδιέφερε να αποκατασταθεί. Έτσι λίγο αργότερα τα βρήκε με τον Andrew Parker-Bowles και παντρεύτηκαν το 1973.

Ωστόσο οι δυο τους δεν μπόρεσαν να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλο για πολύ καιρό. Ο Parker-Bowles ήταν ένας από τους φίλους του πρίγκιπα Καρόλου και βρίσκονταν πολύ συχνά στους ίδιους κύκλους. Έτσι οι δυο τους ξεκίνησαν να έχουν και πάλι μυστική σχέση, με τον σύζυγο της Καμίλα να κάνει τα στραβά μάτια.

Το 1980 ο πρίγκιπας Κάρολος άρχισε να βγαίνει με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα εν μέσω πιέσεων να αποκατασταθεί. Παρά τα 13 χρόνια που είχαν διαφορά, η Νταϊάνα φαινόταν να ήταν η ιδανική σύζυγος. Ωστόσο ο πρίγκιπας Κάρολος δεν φαινόταν να βιάζεται να παντρευτεί, κάτι που άλλαξε όταν ο Τύπος άρχισε να κάνει εικασίες πως ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα είχαν περάσει δύο νύχτες μαζί, κάτι που αρνήθηκε τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ακόμα και ο πρίγκιπας Φίλιππος του έστειλε επιστολή, τονίζοντας πως έχει εκθέσει την Νταϊάνα και πως πρέπει να πάρει μια απόφαση για τη σχέση τους. Ο πρίγκιπας Κάρολος ωστόσο το πήρε ως διαταγή να αρραβωνιαστεί ενώ δεν ήταν ερωτευμένος και έτοιμος. “Ψυχολογικά υπέθεσε πως ο πατέρας του τον εκφόβισε”.

Η επιστολή ουσιαστικά ήταν περισσότερο για να του προτείνει είτε να την παντρευτεί είτε να τη χωρίσει. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να πάρει μια απόφαση γρήγορα. “Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 1981 και παντρεύτηκε τον Ιούλιο του ίδιου έτους”.

Τα σύννεφα στη σχέση τους ωστόσο είχαν αρχίσει να φαίνονται πριν καν ακόμα παντρευτούν. Η Νταϊάνα έκλαιγε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πόλο πριν από τον γάμο και είχε πει ότι ήθελε να τον ακυρώσει. Ήταν πολύ διαφορετικοί και δεν είχαν τα ίδια χόμπι.
Πηγή:newsit.gr