Σκορδά-Λιάγκας: Διαμάχη για το σπίτι στη Βουλιαγμένη; Ποιος μένει & ποιος μετακομίζει τελικά;

Σκορδά-Λιάγκας: Διαμάχη για το σπίτι στη Βουλιαγμένη; Ποιος μένει & ποιος μετακομίζει τελικά;

Σπίτι μακριά από τη βίλα στη Βουλιαγμένη φαίνεται ότι ψάχνει να βρει η Φαίη Σκορδά μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα, γεγονός που έγειρε νέο κύκλο διαφωνιών ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, η παρουσιάστρια του «Πρωινού» πρέπει να εγκαταλείψει την κοινή τους οικεία στα νότια προάστια και να μείνει αλλού. Το σπίτι όπου ζούσαν έως τώρα ανήκει στον επιτυχημένο παρουσιάστη του Rising Star, ο οποίος αποπληρώνει και τις δόσεις του δανείου.

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού, ωστόσο, χαρακτηρίζονται πότε θερμές και πότε απόμακρες, αφού οι διαφωνίες μεταξύ τους είναι έντονες ακόμα και για τα βασικά. Δύο από τους σημαντικότερους λόγους των διαξιφισμών τους, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι τα οικονομικά ζητήματα και το σχολείο το παιδιών τους, που τελικά θα είναι γνωστό Κολέγιο των Βορείων Προαστίων απ’ όπου έχουν αποφοιτήσει και Έλληνες πολιτικοί.

Σκορδά-Λιάγκας: Διαμάχη για το σπίτι στη Βουλιαγμένη; Ποιος μένει & ποιος μετακομίζει τελικά;
Με την είδηση του χωρισμού τους ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται να είχε προτείνει στη Φαίη Σκορδά να μετακομίσει εκείνος αρχικά αλλού αλλά κοντά στο σπίτι που μεγαλώνουν τα παιδιά και όταν εκείνα προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα να μείνει εκείνη αλλού και να επέστρεφε ο Γιώργος Λιάγκας στη Βουλιαγμένη.

Τελευταία διαφωνία μεταξύ των δύο φαίνεται να έχει να κάνει με την απόφαση της παρουσιάστρια να μετακομίσει τελικά βόρεια, όπου διαμένουν συγγενείς της, κάτι που δεν άρεσε στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή λόγω της μεγάλης απόστασης που θα έχει από τα παιδιά.
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου του 2010, ενώ μαζί απέκτησαν δύο παιδίά, τον Γιάννη (που γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 2011) και τον Δημήτρη (που ήρθε στον κόσμο στις 12 Μαΐου του 2014). Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2016.
Σκορδά-Λιάγκας: Διαμάχη για το σπίτι στη Βουλιαγμένη; Ποιος μένει & ποιος μετακομίζει τελικά;Πηγή: yupiii.gr