Ο βιαστής της Δάφνης κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης! Τι απέγινε η 20χρονη φοιτήτρια

Ο βιαστής της Δάφνης κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης! Τι απέγινε η 20χρονη φοιτήτρια

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Ελευθέριου Ειρηνάκη, ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό 20χρόνης φοιτήτριας στη Δάφνη. Ο 52χρόνος ζητά την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τον περιοριστικό όρο του κατ΄οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, από την πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε στον εντολέα του προέκυψε πως ο κατηγορούμενος όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα αναπηρίας με ποσοστό τυφλότητας που ανέρχεται σε ποσοστό 95%.

Μάλιστα, η υπεράσπιση του 52χρόνου επικαλείται και την υπόθεση του 39χρόνου παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία, αλλά αντί της προφυλάκισης του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος του κατ΄οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

Mιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Ειρηνάκης τόνισε πως «στην κατάσταση του κατηγορουμένου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» και πρόσθεσε πως ο εντολέας του άσκησε νόμιμο δικαίωμα του καθώς ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σημειώνεται πως ο 52χρόνος συνεχίζει να επιμένει πως «ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας», την στιγμή, που η νεαρή φοιτήτρια αφού πήρε εξιτήριο μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης σε επαρχιακή πόλη από την οποία κατάγεται καθώς φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και στα χέρια και η υγεία της δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα άρχισαν το πρωί της Τετάρτης, 03.05.2017, όταν η φοιτήτρια, η οποία κάνει την πρακτική της στο τομέα κοινωνικής βοηθείας του Δήμου Δάφνης, επισκέφθηκε το σπίτι του 52χρονου υπέρβαρου, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και όρασης, προκειμένου να του προσφέρει τη βοήθεια της.

Έκτοτε τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν, με αποτέλεσμα το βράδυ της ίδιας ημέρας, συγγενείς της να καταγγείλουν την εξαφάνισή της στο Α/Τ Ζωγράφου. Την επομένη, αστυνομικοί της Ασφάλειας, πραγματοποιώντας έρευνες έφθασαν στο Δήμο της Δάφνης και έμαθαν πως η 20χρονη φοιτήτρια είχε πάει στο σπίτι του 52χρονου και προφανώς όταν τελείωσε έφυγε για το σπίτι της, όπως νόμιζαν οι υπεύθυνοι του Δήμου.

Οι αστυνομικοί πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του υπέρβαρου με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα και χτύπησαν το κουδούνι. Ο 52χρονος αρχικά δεν άνοιγε, πλην όμως και λόγω της επιμονής των αστυνομικών μισάνοιξε την πόρτα, εμφανιζόμενος μόνο με τα εσώρουχά του και λέγοντας στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν για την κοπέλα, πως έφυγε από το σπίτι του την προηγούμενη μέρα και αμέσως έκλεισε την πόρτα.

Οι αστυνομικοί όμως άκουσαν από το εσωτερικό του διαμερίσματος τις σπαραχτικές φωνές της 20χρονης, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στο διαμέρισμα και να έλθουν αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό θέαμα. Την κοπέλα γυμνή, δεμένη σε μια πολυθρόνα και στο κεφάλι της δεμένη την κάμερα…

Πηγή:newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ