Τραγωδία Πετρούπολη:Ενα μήνυμα της κόρης στη μάνα ήταν η αφορμή του κακού

Τραγωδία Πετρούπολη:Ενα μήνυμα της κόρης στη μάνα ήταν η αφορμή του κακού

Ενα μήνυμα που έστειλε η 18χρονη στη μητέρα της είναι πιθανόν η αφορμή του βάναυσου ξεσπάσματος του πατέρα, ο οποίος ήθελε να επανασυνδεθεί με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο πατέρας της 18χρονης ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα διάβασε ένα μήνυμα που έστειλε η κοπέλα στη μαμά της. Σε αυτό της έλεγε:

«Μαμά μην γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει».

Τότε εκείνος έγινε έξαλλος, ξέφυγε από κάθε έλεγχο και της επιτέθηκε. Αρχικά τη χτύπησε, μετά επιχείρησε να την πνίξει και στη συνέχεια να την κάψει. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί σημάδια στο λαιμό της 18χρονης, ενώ έβαλε και φωτιά σε τέσσερα σημεία του σπιτιού.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση. Ωστόσο, ο δράστης επιθυμούσε να τα ξαναβρούν. Όπως αναφέρουν άλλες πηγές, η 18χρονη φαίνεται να διατηρούσε και σχέση με έναν νεαρό Αλβανό, γεγονός που εξόργισε περισσότερο τον πατέρα της.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη και τους γιατρούς να ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ ο πατέρας της με εγκαύματα βρίσκεται στο ΚΑΤ.

«Είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα μας κάψει», λέει η μητέρα

Στο πλευρό της 17χρονης κοπέλας βρίσκεται η μητέρα της, η οποία επέστρεψε από την Κέρκυρα, όπου βρισκόταν με τον 13χρονο γιο της. Σύμφωνα πληροφορίες, στην κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε χωρίσει με τον 55χρονο πριν από μερικά χρόνια.

«Χωρίσαμε πριν από πέντε χρόνια. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα με τη συμπεριφορά του», τόνισε χαρακτηριστικά. «Ήταν βίαιος. Πριν από λίγους μήνες έφυγα με το γιο μου για την Κέρκυρα. Η κόρη μου έμεινε πίσω γιατί σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή», πρόσθεσε η μητέρα της 17χρονης.

«Τον τελευταίο καιρό μου ζητούσε να επιστρέψω πίσω. Μου έλεγε ότι θα φύγει αυτός από το σπίτι για να μείνω εγώ με τα παιδιά. Πολλές φορές είχε απειλήσει ότι θα μας σκοτώσει και θα  μας κάψει».

Πηγή: thetoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ