Τραγικό: 3 κοριτσάκια παραμένουν στα «αζήτητα» σχεδόν 2,5 μέρες αφότου βρέθηκαν να περιφέρονται σε δρόμο της Πάτρας!

Τραγικό: 3 κοριτσάκια παραμένουν στα «αζήτητα» σχεδόν 2,5 μέρες αφότου βρέθηκαν να περιφέρονται σε δρόμο της Πάτρας!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ιστορία των τριών μικρών κοριτσιών οι οποίες βρέθηκαν να περιφέρονται εγκαταλελειμμένες απέναντι από το 409 στην περιοχή της Πάτρας, χωρίς τη συνοδεία κάποιου γονέα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το μεγαλύτερο είναι περίπου 4 ετών και εντοπίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά του το πιο μικρό το οποίο υπολογίζεται ότι είναι 5 μηνών. Το τρίτο κοριτσάκι είναι μόλις 1,5 και εντοπίστηκαν από περαστικούς που ενημέρωσαν την αστυνομία. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ενώ επί τόπου κλήθηκαν και στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου Πατρών.

Ο Διευθυντής της παιδιατρικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, Γιώργος Κροκιδάς, μιλώντας στο τοπικό Μέσο για το περιστατικό και τη κατάσταση των τριών μικρών κοριτσιών ανέφερε ότι δεν τα έχει αναζητήσει κανείς εδώ και 48 ώρες, ενώ, όπως είπε, αν και η καταγωγή τους δεν έχει εξακριβωθεί, εκτιμάται πως προέρχονται από οικογένεια Ρομά ή είναι αλλοδαπά, καθώς τα κορίτσια δεν ανταποκρίνονται όταν τους μιλούν σαν να μην καταλαβαίνουν τη γλώσσα.

Επίσης, διευκρίνισε ότι τα παιδιά φαίνονται καλά στην υγεία τους ενώ δεν φέρνουν σημάδια κακοποιήσεις. Έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις όπως προβλέπει η διαδικασία έτσι ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα να πάσχουν από μεταδιδόμενες ασθένειες.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ