Δείτε τις δύο κόρες του Λουκιανού Κηλαηδόνη και της Άννας Βαγενά, τη Μαρία και τη Γιασεμή!

Δείτε τις δύο κόρες του Λουκιανού Κηλαηδόνη και της Άννας Βαγενά, τη Μαρία και τη Γιασεμή!

Οι κόρες της Άννας Βαγενάς και του Λουκιανού Κηλαηδόνη ακολούθησαν τους ίδιους δρόμους με τους γονείς τους. Η Γιασεμή είναι ηθοποιός και Μαρία τραγουδίστρια!
Δείτε τις δύο κόρες του Λουκιανού Κηλαηδόνη και της Άννας Βαγενά, τη Μαρία και τη Γιασεμή!
Η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσίασε, το 2016, την πρώτη της δισκογραφική δουλειά στο Θέατρο Μεταξουργείο με τίτλο «Τυρκουάζ». Η ίδια έχει σπουδάσει κοινωνική εργασία και έχει δουλέψει ως κοινωνική λειτουργός. «Κατάλαβα στην πορεία ότι αυτό που είναι η πραγματική μου αγάπη είναι η μουσική. Είπα να το δοκιμάσω, θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Αυτή τη στιγμή έβγαλα ένα δίσκο και είμαι χαρούμενη. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που θα ακούσουν τη δουλειά μου δεν θα μπουν στη διαδικασία να με συγκρίνουν με τον Λουκιανό» είχε δηλώσει η Μαρία Κηλαηδόνη, στη βραδιά της παρουσίασης, όπου φυσικά βρίσκονταν μαζί της και οι γονείς της.

Και η Γιασεμή Κηλαηδόνη έχει βρεθεί επί σκηνής με την μητέρα της Άννα Βαγενά. Πόσο εύκολη όμως ήταν αυτή η συνύπαρξη;

«Ήταν παράξενο, ιδιαίτερο και όχι πάρα πολύ εύκολο. Ειδικά τα πρώτα χρόνια αγωνιούσε πάρα πολύ και αυτό με μπλόκαρε. Σιγά- σιγά ησύχασε, είδε ότι κατακτώ τη δική μου καλλιτεχνική οντότητα και όταν ξαναβρεθήκαμε ήταν πιο χαλαρή» έχει δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της.

«Οι γονείς μου μας μεγάλωσαν χωρίς να θεωρούμε ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό. Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι επειδή είμαι η κόρη τους ήμουν κάτι σπουδαίο» συνέχισε: «Το θεατρόφιλο κοινό μπορεί να διαπιστώσει αν αξίζει κάποιος να βρίσκεται στην σκηνή. Εδώ και πολλά χρόνια δεν με απασχολεί τι λένε οι άνθρωποι του χώρου. Τραβάω τη δική μου πορεία και ασχολούμαι με όσα αξίζουν».
Πηγή:womantoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ