Ποια η σχέση της παιδοψυχιάτρου που δολοφονήθηκε άγρια στη Λαμία με τον Σώρρα;- Τι αποκαλύπτουν τα αδέλφια της

Ποια η σχέση της παιδοψυχιάτρου που δολοφονήθηκε άγρια στη Λαμία με τον Σώρρα;- Τι αποκαλύπτουν τα αδέλφια της

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Σώρρα η οικογένεια της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, που δολοφονήθηκε από μέλος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις».

Η Θώμη Κουμπούρα ήταν μέλος του κόμματος που ίδρυσε ο Αρτέμης Σώρρας και δολοφονήθηκε με 18 μαχαιριές από έναν άνθρωπο που, επίσης, υπήρξε μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις. Το έγκλημα συγκλόνισε την οικογένεια της παιδοψυχιάτρου, που τώρα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση του Αρτέμη Σώρρα.

«Η αδελφή μου ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει. Άκουσε μια ωραία ιστορία και στρατεύτηκε σε έναν κοινό αγώνα» λέει στην κάμερα του Star ο αδερφός της Θώμης, Σάββας.

Αυτή η στράτευση της, ωστόσο, ήταν μοιραία για τη ζωή της καθώς εκεί φέρεται να γνώρισε τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της.

«Θέλουμε να χυθεί άπλετο φως στη υπόθεση της δολοφονίας και να μάθουμε επιτέλους τι ήταν αυτό που οδήγησε τον δράστη ή τους δράστες στη δολοφονία» πρόσθεσε ο Σάββας. «Τόσο το θύμα όσο και ο θήτης ήταν μέλη στην ίδια οργάνωση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ίδια η οργάνωση μπορεί να έχει άμεση ή έμμεση εμπλοκή».

Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας τοποθετήθηκε για το έγκλημα, λίγο μετά τον άγριο φόνο της παιδοψυχιάτρου, κάτι που προκάλεσε ερωτήματα.

«Μίλησε για ώρα θανάτου, μίλησε για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο ότι δεν είναι δολοφόνος. Ότι μπορεί, δηλαδή, να είναι περίεργο άτομο αλλά δεν είναι δολοφόνος. Πολύ βιαστική δήλωση, εκτός αν ο κ. Σώρρας ήξερε κάτι…» υποστηρίζει ο αδερφός της Θώμης.

Όσο για τα δισεκατομμύρια του Σώρρα, που οδήγησαν την Θώμη Κουμπούρα στην οργάνωση του Σώρρα, τα αδέλφια της πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν και καλούν την πολιτεία να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.

«Δεν μπορεί σε μια οργάνωση να υπάρχουν πεπλανημένοι άνθρωποι, συμπολίτες μας εάν είναι μεγάλο ψέμα αυτό. Θα ήταν μια ωραία κατάσταση αν υπήρχαν κάποια χρήματα και προσφέρονταν στην Ελλάδα. Πιστεύω πως δεν υπάρχουν. Μακάρι να υπήρχαν αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί κάτι τέτοιο» τονίζει ο Σάββας.

Ο κατηγορούμενος για το φόνο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαγραφεί από την οργάνωση λίγο πριν το έγκλημα για παραβίαση του καταστατικού.
Πηγή: star.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ