Tα κομμάτια που πρέπει να πάρεις στις εκπτώσεις -Μια στιλίστρια προτείνει

Tα κομμάτια που πρέπει να πάρεις στις εκπτώσεις -Μια στιλίστρια προτείνει

Οι θερινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν ως και τέλος Αυγούστου. Το τελευταίο που θέλετε είναι να κάνετε αγορές για τις οποίες θα μετανιώσετε.

Οι δελεαστικές τιμές σε συνδυασμό με την απουσία «πλάνου» για το τι έχετε πραγματικά ανάγκη και τι σας ταιριάζει μπορεί να οδηγήσει σε μια αγορά για την οποία να αναφωνήσετε λίγο μετά «Γιατί;». Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά, σκεφτείτε πρώτα απ’όλα τι χρειάζεστε πραγματικά, ποια κομμάτια ταιριάζουν στο σωματότυπό σας,

Η λέξη – κλειδί στις φετινές σας αγορές είναι η «επένδυση». Είναι προτιμότερο να δώσετε λίγα παραπάνω χρήματα για να αγοράσετε κάποιο κομμάτι καλύτερης ποιότητας, διαχρονικό, που θα μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και θα έχει διάρκεια στο χρόνο, παρά να σπαταλήσετε χρήματα για ένα ρούχο που καταβάθος ξέρετε ότι θα φορέσετε ελάχιστα, εκκεντρικό, μοδάτο μεν, ξεπερασμένο μετά από λίγο δε.

Πριν τις αγορές σας φτιάξτε μια λίστα με τα κομμάτια που αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές σας ανάγκες στην παρούσα φάση. Τι χρειάζεστε πραγματικά, τι δεν χρειάζεστε καθόλου.

«Εκμεταλλευτείτε τις θερινές εκπτώσεις για κομμάτια που μπορούν να φορεθούν το υπόλοιπο του καλοκαιριού, τις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Πάμε να δούμε ποια κομμάτια κολακεύουν κάθε σωματότυπο και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ».

Ενα στιλάτο πουκάμισο με λεπτομέρεια στα μανίκια

The new String Theory 👩🏼‍🔬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Charrière (@camillecharriere) στις

Ενα τέτοιο κομμάτι μπορεί να φορεθεί με στιλ το πρωί στο γραφείο, στην απογευματινή ή ακόμα και στη βραδινή βόλτα σας. Αναλόγως με το κομμάτι που θα συνδυαστεί. Μια βόλτα στα προφίλ των διασημότερων fashion bloggers στο Instagram μαρτυρούν ότι το πουκάμισο μόνο βαρετό δεν είναι φέτος. Αντιθέτως, σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο ενδιαφέρον και από το τοπ.

Wrap dress

I feel like a lot of people have this @ganni dress. Maybe not? Either way I'm wearing it to #happyhour with my girl #ootn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacey Duprie (@damselindior) στις


Ενα από τα πιο κλασικά και αέρινα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που αγκαλιάζει με χάρη το σώμα. To wrap dress είναι το φόρεμα που κρύβει τις ατέλειες και μπορεί να φορεθεί πάντα και παντού.

Ψηλόμεση παντελόνα

Week End in L.A (more in my stories 👆🏼)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marta Cygan (@lifeofboheme) στις


Τις αγαπάμε γιατί μας κολακεύουν. Το παντελόνι που δεν μας προδίδει ποτέ. Αν δεν έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας μια ψηλόμεση παντελόνα, οι εκπτώσεις είναι η κατάλληλη περίοδος για να την αποκτήσετε.

Kαπέλο

On island time 🌴☀️🌊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Krystal Bick (@krystal_bick) στις


Το καπέλο του καλοκαιριού είναι μεν ψάθινο αλλά καθόλου αδιάφορο. Επιλέξτε ένα καπέλο που δεν φοριέται μόνο στην παραλία αλλά και στις καθημερινές καλοκαιρινές εμφανίσεις σας στην πόλη. Δίνει στιλ.

Midi crop top
Αν θέλετε ένα αγοράσετε ένα τοπ, επιλέξτε αυτό. Την φετινή σεζόν τα crop top αλλάζουν. Περνούν σε νέα εποχή. Τα midi tops γίνονται η επιλογή σου αν θες ένα κοντό τοπ χωρίς να αποκαλύπτεται μέρος της κοιλιάς σου (ή αν θες να αποκαλύπτεται ελάχιστο). Με ψηλόμεση παντελόνα ή τζιν, φούστα ή σορτς γίνονται η επιλογή σου για το φετινό καλοκαίρι.

Τrench coat ~ Kαπαρντίνα

#to_youyou#봄#바바리 #데님 #데일리 #데일리룩 #오오티디 #vintage #denim #denim333 #dailylook #2morrowfactory #trench #trenchcoat #투모로우팩토리

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah in korea (@sarah_in_korea1815) στις


Το all time classic πανωφόρι που δεν θα αποχωριστείτε όλη τη σεζόν. Μπορείτε να το βρείτε σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμές. Επενδύστε σε αυτό!

Μια ολόσωμη φόρμα

Get ready for this feed to blow up with beaches and palm trees. #hawaiibound

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacey Duprie (@damselindior) στις


Το ρούχο που αν φορεθεί σωστά μπορεί να ξεπεράσει σε κομψότητα ακόμα και ένα φόρεμα. Σταρ του εξωτερικού έχουν αντικαταστήσει το cocktail dress από το jumpsuit στις δημόσιες εμφανίσεις τους δείχνοντας έτσι ότι αυτό το ρούχο έχει περάσει σε μια νέα εποχή, υποστηρίζοντας εμφανίσεις για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και για κάθε περίσταση.

Τσάντα με γεωμετρία

Off to Mexican food #ootn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacey Duprie (@damselindior) στις


Αν θέλετε να ξεφύγετε από την κλασική handbag που μπορεί να έχετε ήδη επιλέξτε τσάντες…σε γεωμετρικά σχέδια (πχ. circle bag) ! Είναι ό,τι πιο stylish αυτή τη στιγμή.

Ψηλόμεση (midi ή μίνι) φούστα

All smiles for @sandrasemburg. Via @vogueparis at the #gabriellechanel launch party. @chanelofficial #gabriellechanelparty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) στις


Η φούστα που κολακεύει και οι fashion bloggers δεν αποχωρίζονται. Είτε τζιν είτε σε ουδέτερα χρώματα.

Εσπαντρίγιες

It's perfect TOMS weather #oneforone #toms #espadrilles #navy #stripes #summer #travel #live #lovinglife #fashion #styles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panache Shoe (@panache_shoe) στις


Το παπούτσι που αναβαθμίζει τις casual εμφανίσεις μας στην πόλη. Μονόχρωμες σε ουδέτερη απόχρωση (μπεζ, λευκή, καφέ, μπεζ) ή σε έντονο χρώμα, με prints, με δαντέλα, με ψάθινο υπερυψωμένο ή μονό πάτο, μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με την κάθε σας εμφάνιση.

Μπορούν να συνδυαστούν με (μίνι ή μάξι) φούστα ή με φόρεμα, με cropped παντελόνι, με ένα τζιν και ένα T-Shirt, με μια φαρδιά παντελόνα ή με μια σαλοπέτα, με σορτς, ακόμα και με μια βραδινή εμφάνιση. Είναι θηλυκές, άνετες, δίνουν ένα ρετρό και γοητευτικό χαρακτήρα στο outfit μας.

Πηγή: bovary.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ