Αυτή την τσάντα, που τρέλανε τις Σκανδιναβές, θα την λατρέψεις!

Αυτή την τσάντα, που τρέλανε τις Σκανδιναβές, θα την λατρέψεις!

Οι γυναίκες που περπατούν στους δρόμους σε κάθε μητρόπολη της μόδας,παραδίδουν μαθήματα στιλ με το δικό τους τρόπο.

Οι street style εμφανίσεις πάντα έχουν ενδιαφέρον. Γιατί γεννούν ιδέες και έμπνευση. Σου επιτρέπουν να παρατηρήσεις την ιδιοσυγκρασία και τη φιλοσοφία των γυναικών που ζουν χιλιόμετρα μακριά σου και κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς από τους δικούς σου.

Πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και αυτό στάθηκε μια καλή αφορμή για να βάλουμε το στιλ των γυναικών εκεί στο μικροσκόπιο. Οι γυναίκες στην Κοπεγχάγη κάνουν απρόσμενους συνδυασμούς, φορούν prints και έντονα χρώματα, αποθεώνουν τις oversized γραμμές και το layering.

Tα αξεσουάρ, αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών τους. Μια συγκεκριμένη hangbag είναι αγαπημένη επιλογή των γυναικών στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Κλασική. Χωράει αυτά που κάθε γυναίκα μπορεί να χρειαστεί στις διαδρομές της στην πόλη.

Η Boyy bag είναι η it τσάντα που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες στην Κοπεγχάγη. Συμπληρώνει με στιλ εμφανίσεις τους όλη την ημέρα: από το γραφείο μέχρι την απογευματινή τους βόλτα. Για εκείνες αποτελεί τσάντα-επένδυση. Οι πωλήσεις της αυξάνονται συνεχώς και φαίνεται ότι και αυτή και την επόμενη σεζόν θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις.

Είναι πρακτική και την βλέπουμε σε διαφορετικές βερσιόν: ως bucket bag αλλά και ως top-handle tote bag.

H αισθητική της την καθιστά διαχρονική και κλασική και αυτό κάνει την στιλιστική της αξία της να ανεβαίνει συνεχώς κάνοντάς την statement κομμάτι.

Αυτή την τσάντα, που τρέλανε τις Σκανδιναβές, θα την λατρέψεις!Αυτή την τσάντα, που τρέλανε τις Σκανδιναβές, θα την λατρέψεις!Αυτή την τσάντα, που τρέλανε τις Σκανδιναβές, θα την λατρέψεις!

Have you met Karl? #BoyyBag ‘Karl’ #Beymen’lerde ve #Beymencom’da. #BagOfTheDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beymen (@beymen) στις

📍Sale!! used Belt bag style ไซส์ 28 นิ้ว หนังวัวแท้ปั๊มลายโมโนแกรม กันน้ำ กันรอยขีดข่วน อะไหล่สีแชมเปญเคลือบกันความร้อนระดับสูงอย่างดี ไม่หลุด ไม่ลอก ของจริงสวยมากๆนะคะใบนี้ แมทช์ได้กับทุกชุดเลยค่ะ สภาพดีมากๆเพราะใช้แค่2-3ครั้งค่ะ มีสีดำนะคะ ราคาเต็ม 2990 บาท ขอส่งต่อ 🔴1800 🔴 ฟรีems ✔️ สนใจขอดูรูปเพิ่มเติมได้ค่ะ 📲 line:gengenn #ส่งต่อ#สภาพดี#กระเป๋ามือสอง#กระเป๋ามือ2#กระเป๋าหนังแท้#กระเป๋าหนังวัวแท้#littlebunnystore#littlebunnystores#กระเป๋าแฟชั่น#กระเป๋าแบรนด์เนม#boyykarl28#boyybagthailand#boyykarl#boyybag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Used&New สภาพดี ราคาถูก ส่งฟรี (@items_4girls) στις

Πηγή: bovary.gr