Το διαχρονικό-vintage παντελόνι που θα φορεθεί τον χειμώνα!

Το διαχρονικό-vintage παντελόνι που θα φορεθεί τον χειμώνα!

Είναι διαχρονικό και το έχει αποδείξει. Δίνει ένα vintage άγγιγμα στις εμφανίσεις μας. Ιδανικό για preppy chic office look. Η γοητεία του φαίνεται ότι έχει διατηρηθεί αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Οι καθημερινοί μας συνδυασμοί με αυτό γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντες.

Αυτό το print χαρακτήρισε αρκετές από τις συλλογές μεγάλων οίκων για αυτόν τον χειμώνα. Το καρό είναι το print που αν φορεθεί με μια stylish ματιά μπορεί να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις μας. Η αξία του παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις και σε όποια βερσιόν κι το δούμε, μας γοητεύει.

Το καρό παντελόνι έρχεται και αυτό ως πρόταση για τα outfit μας αυτόν τον χειμώνα. Μπορεί να φορεθεί με ένα T-Shirt ή ένα πουκάμισο, με καρό σακάκι ή με ένα πουλόβερ, με leather jacket ή ακόμα και με denim jacket. Iδανικά μπορεί να συνδυαστεί με ένα trench coat και με ankle boots. Είναι η σεζόν του καρό και μια τέλεια ευκαιρία να το εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.

pants crush @margauxlonnberg #ootd #outfit #newstyle #checkedpants #happyday @lafabriqueresto #brussels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CYRIELLE FOR KURE (@cyrielleforkure) στις

Fighting gloomy Mondays with pink fluff 🍬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WANT GET REPEAT | JECKY (@wantgetrepeat) στις

if you can't tell, plaid is my favorite fall trend – especially pants. hint: you may be seeing another pair tomorrow 🙈 || http://liketk.it/2sVr1 @liketoknow.it #liketkit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη katy accurso || out & about (@katy.accurso) στις


Πηγή: bovary.gr