Tο παπούτσι που έχει αντικαταστήσει επάξια την μπαλαρίνα για φέτος!

Tο παπούτσι που έχει αντικαταστήσει επάξια την μπαλαρίνα για φέτος!

Μη σου πω ότι το ύφος του είναι πιο αναβαθμισμένο και τόσο, μα τόσο, 2018.

Πολύ μόδα. Ειδικά το τελευταίο καιρό τα έχουμε δει να γεμίζουν όλους τους δρόμους της Αθήνας. Στους άνδρες ήταν πιο συνηθισμένη εικόνα. Μια εικόνα η οποία είναι γνωστή από τους χώρους των γυμναστηρίων και μετέπειτα εμφανίστηκε σε όλους τους κοινωνικούς χώρους. Τα sneakers όμως πέρα από το καθαρά αθλητικό στυλ, έχουν αναδειχθεί σε ένα σχεδόν νέο στιλιστικό τρικ μου προσδίδει αρκετούς πόντους στην εμφάνιση.

Tο παπούτσι που έχει αντικαταστήσει επάξια την μπαλαρίνα για φέτος!

Ο Στάθης Σαμαντάς παρατηρεί το φαινόμενο «αθλητικά με τα πάντα».

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό κατά τη γνώμη μου. Νομίζω πως αυτός είναι και ο λόγος που οι αμιγώς sport εταιρίες έχουν βγάλει σχέδια αθλητικών παπουτσιών τα οποία λυπάσαι να τα βάλεις στο γυμναστήριο ή να πας για τρέξιμο με αυτά. Δεν πάω καλύτερα για ένα ποτό; Ορισμένα αθλητικά παπούτσια λόγο του σχεδίου τους, ακροβατούν ανάμεσα στον διάδρομο του γυμναστηρίου και σε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ανάλογα το στυλ, κάποιες κοπέλες τα έβαλαν με χοντρά μαύρα καλσόν και κοντά σορτσάκια ενώ άλλες ακολούθησαν την γραμμή των σχεδιαστών η οποία θέλει τα αθλητικά παπούτσια με χαλαρά υφασμάτινα παντελόνια και παλτό ή καμπαρντίνες.

Πολύ ωραία εικόνα και νομίζω έβγαλε από ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα τις γυναίκες που θέλουν να είναι άνετες και στιλάτες αλλά δεν τους αρέσουν οι μπαλαρίνες. Πραγματικά νομίζω πως η καλύτερη απάντηση στην μπαλαρίνα είναι τα sneakers ή τα slip-on παπούτσια τύπου Vans. Ανάλογα με το ντύσιμο, επιλέγεις. Είναι όμως τα αθλητικά παπούτσια στις κοπέλες σέξι; Ναι, για μια μερίδα ανδρών μπορεί να είναι σέξι. Αν είναι σωστή η εικόνα το αποτέλεσμα δείχνει τόσο ενημερωμένο που σίγουρα καμιά κοπέλα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Εξάλλου μιλάμε για ένα άλλο κώδικα επικοινωνίας εδώ. Το αθλητικό παπούτσι δεν προσπαθεί να κερδίσει έδαφος έναντι του τακουνιού. Καμία σχέση. Με το αθλητικό παπούτσι θα είσαι είσαι άνετη και κομψή αν το βάλεις σωστά ενώ με το τακούνι είσαι κάτι άλλο. Τα ψηλοτάκουνα θα εξακολουθούν να τους βλέπουν όλους και όλα τα άλλα παπούτσια αφ’υψηλού. Τι σνομπ παπούτσια που είναι.

Tο παπούτσι που έχει αντικαταστήσει επάξια την μπαλαρίνα για φέτος!Tο παπούτσι που έχει αντικαταστήσει επάξια την μπαλαρίνα για φέτος!Tο παπούτσι που έχει αντικαταστήσει επάξια την μπαλαρίνα για φέτος!
Tο παπούτσι που έχει αντικαταστήσει επάξια την μπαλαρίνα για φέτος!Tο παπούτσι που έχει αντικαταστήσει επάξια την μπαλαρίνα για φέτος!
Πηγή: womantoc.gr