Δέσποινα Καμπούρη: Η φωτογραφία της κόρης της και των συνομίλικων κοριτσιών που προκάλεσε αναστάτωση στα social media!

Δέσποινα Καμπούρη: Η φωτογραφία της κόρης της και των συνομίλικων κοριτσιών που προκάλεσε αναστάτωση στα social media!

Σε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι βρέθηκε πρόσφατα η Δέσποινα Καμπούρη, μαζί με τις κόρες της και θέλησε να να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα το κοριτσάκι που είχε γενέθλια ήταν φίλη της μεγάλης κόρης της Έλενας και το θέμα του πάρτι είχε να κάνει με beaute και περιποίηση.

Φυσικά τα καλλυντικά δεν ήταν αληθινά, αλλά η φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα με τις μικρές να είναι ξαπλωμένες και να προσποιούνται πως κάνουν μάσκα ομορφιάς, προκάλεσε αναστάτωση. Πολλές έσπευσαν να δείξουν πως είναι ενάντια σε αυτό το είδος διασκέδασης για μικρά κορίτσια και τα σχόλια φαίνεται πως στενοχώρησαν την Δέσποινα, αφού λίγο αργότερα έκαν instagram stories λέγοντας πως αναρωτιέται αν ήταν τόσο κακό να παίζουν τα κοριτσάκια με νεροχρώματα και να κάνουν ότι βάφονται.

Οι πειρισσότερες μητέρες όμως υποστήριξαν την Δέσποινα και την ιδέα του πάρτι: “Ρε μανούλες χαλαρώστε λίγο! Πού είστε έτοιμες να κατασπάραξετε τον άλλον όταν κάτι δεν συμφωνεί με τα δικα σας γούστα! Μη πηγαίνετε τον κόσμο προς τα πίσω.. έλεος δηλαδή.. Δέσποινα, δεν είσαι μόνη”, έγραψε μια διαδικτυακή φίλη μεταξύ άλλων.

Δες την επίμαχη φωτογραφία

Τις τρώω όπως είναι! Τις θέλω όλες δικές μου! 🍬🍭🌸💗🍫#cuties #girls #spa #party #sweeties #chocotherapy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Πηγή: tlife.gr