Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το πιο κομψό σύνολο των τελευταίων ημερών! (εικόνα)

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το πιο κομψό σύνολο των τελευταίων ημερών! (εικόνα)

Μπορεί να το έχουμε ξαναπεί, αλλά δεν πειράζει να το επαναλάβουμε. Η Φαίη Σκορδά περνάει την καλύτερή της φάση στιλιστικά. Η παρουσιάστρια έχει αφήσει οριστικά πίσω της τα σέξι φορορέματα και τα πολύ αποκαλυπτικά looks που φορούσε συχνά στο παρεθλόν και πλέον έχει γίνει μια πραγματικά κομψή γυναίκα οι επιλογές της οποίας, κερδίζουν μόνο θετικά σχόλια.

NDP

NDP

Tον ισχυρισμό μας αυτόν ήρθε να επιβεβαιώσει ακόμα μία εμφάνιση της Φαίης. Η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες στο Θέατρο Μουσούρη και συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ψέμα στο Ψέμα”. Εκείς λοιπόν φόρεσε ένα crop, pin stripe, γκρι παντελόνι, το οποίο συνδύασε με χαλαρό, λευκό, πουκάμισο και γκρι παλτό σε ίσια γραμμή. Επιπλέον φόρεσε κλασικές, μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ έκανε το look της πραγματικά πιο ενδιαφέρον κρατώντας κόκκινη τσάντα, η οποία ταίριαζε απόλυτα με το έντονο κόκκινο κραγιόν της. Δε βρίσκουμε κανένα ψεγάδι στη συγκεκριμένη εμφάνιση και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.

Εσείς αν θέλετε να φορέσετε κάτι αντίστοιχο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και το συγκεκριμένο look είναι κατάλληλο, όπως βλέπετε, και για μια απλή βραδινή έξοδο αλλά και για το γραφείο. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως αποτελείται από βασικά κομμάτια που εκτός από το ότι συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους, μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αμέτρητα outfits για κάθε περίσταση.

Πηγή: instyle.gr