5 αντικείμενα στο σαλόνι που δίνουν στιλ και αξίζει να «επενδύσετε»!

5 αντικείμενα στο σαλόνι που δίνουν στιλ και αξίζει να «επενδύσετε»!

Μία από τις πιο ευχάριστες ασχολίες μιας γυναίκας -κυρίως- είναι η διαδικασία «χτισίματος» του σπιτιού της. Για να δείχνει το σπίτι σας κομψό, αποφύγετε το υπερβολικό φόρτωμα και μην αντιγράφετε εξ ολοκλήρου προτάσεις έτοιμων διαμερισμάτων. Οφείλετε να επιλέξτε οπωσδήποτε και αντικείμενα που σας εκφράζουν για να δώσετε το προσωπικό σας στοιχείο.

Επειδή οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε ακριβά έπιπλα και αντικείμενα για όλο το σπίτι. Αντίθετα, με σωστές επιλογές και «επένδυση» σε 5 αντικείμενα το σπίτι σας θα εκπέμψει φινέτσα.

Ένα ιδιαίτερο έπιπλο
Μπορεί να είναι το έπιπλο της τηλεόρασης, μπορεί το τραπέζι του σαλονιού ή ακόμα και η τραπεζαρία, που θα εκφράζει το προσωπικό σας γούστο. Μπορεί να αλλάξει εντελώς έναν χώρο και να τον κάνει «δικό» σας!

Κουρτίνες – Κουρτινόξυλο
Κι όμως, αν δεν είναι τοποθετηθούν σωστά οι κουρτίνες αμέσως θα φανεί η προχειρότητα!

Πολυθρόνα-καρέκλα
Μία ακριβή πολυθρόνα ή καρέκλα θα δώσει στον χώρο την «πολυτέλεια» που του αρμόζει.

Χαλί
Υποθέτουμε ότι αυτό το γνωρίζατε ήδη. Χτυπάει αμέσως στο μάτι, δίνει ζεστασιά, γεμίζει και μεταμορφώνει το σπίτι κατευθείαν!

Πίνακες
Δεν είναι απαραίτητο να πάρετε αυθεντικούς, ούτε να γεμίσετε τους τοίχους. Μπορείτε να επιλέξετε την φωτογραφία ή τον πίνακα που θέλετε και να πληρώσετε ένα καλό «ντύσιμο». Πιστέψτε μας, θα κάνουν τη διαφορά!