Γυναίκα έχασε τα δυο της πόδια και το ένα της χέρι μετά από τσίμπημα εντόμου

Γυναίκα έχασε τα δυο της πόδια και το ένα της χέρι μετά από τσίμπημα εντόμου

Ένα ακραίο και σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου μια γυναίκα έχασε τα δυο της πόδια και το αριστερό της χέρι, έπειτα από τσίμπημα εντόμου!

Όλα έγιναν, την στιγμή που η 43χρονη Σόνια Κούγιας, καθαρίστρια στο επάγγελμα, έβγαλε έξω τα σκουπίδια. Τότε ήταν που ένιωσε το τσίμπημα ενός εντόμου στο χέρι της:

«Αντιλήφθηκα αμέσως ένα εξόγκωμα. Μετά ζαλίστηκα, άρχισα να κρυώνω και να πονάω. Συνάδελφος κάλεσε ασθενοφόρο» δήλωσε η ίδια στην Express.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Φρέχεν, απ΄όπου ένας γιατρός την άφησε να φύγει, μετά από μια εξέταση.

Ο σύζυγός της, Άντι, βλέποντας την σε χάλια κατάσταση, το θεώρησε αδιανόητο: «Η Σόνια ήταν σε ένα φορείο στον διάδρομο, έκανε εμετό και δεν φαινόταν καλά».

Με το που επέστρεψαν σπίτι, τα συμπτώματα της άτυχης γυναίκας χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα να πάει ξανά στο νοσοκομείο (σε άλλο αυτή τη φορά) όπου και έπεσε σε κώμα. Όπως διαπιστώθηκε, το τσίμπημα του εντόμου οδήγησε σε μόλυνση με στρεπτόκοκκο και η κατάσταση επιδεινώθηκε, οδηγώντας σε σήψη.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η μόλυνση προέκυψε λόγω του τσιμπήματος ή λόγω του ξυσίματος που το ακολούθησε.

«Μπορούσες να δεις ότι τα μέλη της πέθαιναν, τα χέρια και τα πόδια της μαύριζαν» είπε ο σύζυγός της. Εν τέλει, η ζωή της σώθηκε, αλλά χρειάστηκε να ακρωτηριαστούν τα πόδια της και το αριστερό της χέρι.

«Αν έχεις περίεργα συμπτώματα, πρέπει να πας κατευθείαν σε γιατρό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι μπορούσε να συμβεί. Το αποδέχτηκα γρήγορα, και σκέφτηκα πως “επέζησα, είμαι ακόμα εδώ. Έμαθα πώς να εκτιμώ τη ζωή ξανά» είπε η ίδια.

Να αναφέρουμε τέλος, πως σύμφωνα με δημοσίευμα του RT, το περιστατικό έλαβε χώρα στα μέσα του Μαρτίου, αλλά η είδηση κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: star.gr