Αδιανόητη φρίκη: Βίαζε για 20 χρόνια την κόρη του και απέκτησε μαζί της οχτώ παιδιά

Αδιανόητη φρίκη: Βίαζε για 20 χρόνια την κόρη του και απέκτησε μαζί της οχτώ παιδιά

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η κοπέλα πήγε ένα από τα παιδιά στο γιατρό – Τα βασανιστήρια ξεκίνησαν όταν η κόρη του Ντομίνγκο Μπουλάτσιο ήταν 11 ετών

Μια υπόθεση που σε πολλά θυμίζει αυτή του Αυστριακού Γιόζεφ Φριτζλ, ο οποίος επί χρόνια κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε την κόρη του δικάζεται αυτές τις ημέρες στην Αργεντινή.

Πρωταγωνιστής ο 56χρονος Ντομίνγκο Μπουλάτσιο, ο οποίος κατηγορείται ότι για 20 χρόνια κρατούσε ως σκλάβα του σεξ την κόρη του την οποία όχι μόνο βίαζε επανειλλημένως αλλά κατέστησε έγκυο οχτώ φορές.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα όταν στα τέλη του 2015 η κόρη του Μπουλάτσιο πήγε το ένα από τα οχτώ παιδιά στο γιατρό και στην ερώτησή του ποιος ήταν ο πατέρας αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε για την αποτρόπαια ιστορία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον Μπουλάτσιο τον οποίο συνέλαβε μετά από 45 ημέρες, τον Ιανουάριο του 2016. Όπως αποδείχθηκε ο 56χρονος κρυβόταν σε σπίτι συγγενή του στην πόλη Λορέτο, στη βόρεια Αργεντινή.

Ο 56χρονος κρύβεται κατά τη σύλληψή του

Αδιανόητη φρίκη: Βίαζε για 20 χρόνια την κόρη του και απέκτησε μαζί της οχτώ παιδιά

Οι αρχές υπέβαλαν τον Μπουλάτσιο σε τεστ DNA και αφού επιβεβαίωσαν την τραγική ιστορία, του άσκησαν δίωξη για έξι αδικήματα. Τοπικά ΜΜΕ γράφουν ότι το βασανιστήριο για την κοπέλα ξεκίνησε οταν αυτή ήταν 11 ετών. Τότε τους εγκατέλειψε η μητέρα της επειδή είχε πέσει θύμα κακομεταχείρισης από τον σύζυγό της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όλα αυτά τα χρόνια ο Μπουλάτσιο εξασφάλιζε τη σιωπή της κόρης του απειλώντας την, μεταξύ άλλων, και με θάνατο. Η συνέχεια πλέον θα δοθεί στο δικαστήριο όπου αναμένεται να καταθέσουν περισσότεροι από 50 μάρτυρες.

Η υπόθεση Φριτζλ
Η υπόθεση Φριτζλ ήρθε στη δημοσιότητα το 2008. Τότε αποκαλύφθηκε ότι ο 73χρονος Γιόζεφ Φριτζλ βίαζε επί χρόνια την κόρη του, την οποία κρατούσε φυλακισμένη στο υπόγειο του σπιτιού του και απέκτησε μαζί της επτά παιδιά.

Ο 73χρονος βίαζε επανειλημμένα την 11χρονη κόρη του Ελίζαμπεθ και, όταν εκείνη έγινε 18 ετών και άρχισε να προβάλλει αντιστάσεις την κλείδωσε στο υπόγειο του σπιτιού ενώ η σύζυγός του νόμιζε ότι η κόρη της το έσκασε από το σπίτι.

Σήμερα, ο Φριτζλ βρίσκεται στην φυλακή στην γειτονική πόλη Στάιν ενώ τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του νοσηλεύονται σε ψυχιατρική κλινική, αφού χάρη στην ασθένεια ενός από τα επτά παιδιά που απέκτησε με την Ελίζαμπεθ, αποκαλύφθηκε η νοσηρή πράξη του, όταν εκείνος αναγκάστηκε να μεταφέρει στο νοσοκομείο την μεγαλύτερη κόρη που απέκτησε από την αιμομικτική σχέση με την κόρη του. Τότε, οι γιατροί υποψιάστηκαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε, κάλεσαν την αστυνομία και οι ειδεχθείς πράξεις του αιμομίκτη πατέρα αποκαλύφθηκαν.

Πηγή: protothema.gr