Μελέτη, Κοκκίνου, Τσιμτσιλή και άλλες 8 Ελληνίδες celebrities αποκαλύπτουν τα κιλά τους! Δείτε πόσο ζυγίζουν

Μελέτη, Κοκκίνου, Τσιμτσιλή και άλλες 8 Ελληνίδες celebrities αποκαλύπτουν τα κιλά τους! Δείτε πόσο ζυγίζουν

Οι διάσημες ζυγίζονται και μοιράζονται μαζί μας το αποτέλεσμα. Τα μυστικά της διατροφής και η γυμναστική που ακολουθούν για να παραμένουν διαχρονικά καλλίγραμμες.

Έλλη Κοκκίνου
Στην αρχή της καριέρας της η ζυγαριά της τραγουδίστριας έδειχνε περίπου 20 κιλά παραπάνω από ότι σήμερα. Ωστόσο, με πολλή γυμναστική και ποιοτική διατροφή τα κιλά της πλέον είναι σταθερά 56!

Ελεονώρα Μελέτη
Καλεσμένη την περασμένη άνοιξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ελεονώρα αποκάλυψε πως μπορεί να μοιάζει πιο αδύνατη, αλλά το βάρος της δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Είπε πως ζυγίζει 64 κιλά, αλλά γυμνάζεται πολύ και τρέφεται υγιεινά έτσι έχει χάσει λίπος- και προφανώς αυτό έχει μεταμορφώσει το σώμα της που δείχνει πιο λεπτό και fit από ποτέ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Με ύψος 1,72 και κιλά που κυμαίνονται από 58 μέχρι 60, η παρουσιάστρια είναι σίγουρα μία γυναίκα που νιώθει και είναι υγιής. Όπως έχει αποκαλύψει, είδε μεγάλη διαφορά όταν μετέφερε το τελευταίο της γεύμα στις 7 το απόγευμα.

Φαίη Σκορδά
Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει πως ζυγίζει 60 κιλά. Διαθέτει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Σάσα Σταμάτη
Πρόσφατα η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα πήρε πέντε κιλά και σήμερα ζυγίζει 70 κιλά. Βέβαια, είναι μία γυναίκα με εντυπωσιακό ύψος, αφού είναι 1,85μ!

Ελένη Μενεγάκη
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της «Ελένη» πως ζυγίζει 57 κιλά, ωστόσο το περασμένο διάστημα έχασε 2 με 3 κιλά εξαιτίας μίας ίωσης που την ταλαιπώρησε.

Δούκισσα Νομικού
Με μία φωτογραφία της στο Instagram που απεικόνισε τη ζυγαριά της, η όμορφη Δούκισσα αποκάλυψε πως είναι 57 κιλά.

Ελένη Πετρουλάκη
Ακόμα μία αγαπημένη Ελληνίδα ανέβηκε στη ζυγαριά της, φωτογράφησε τα κιλά που έδειξε. Είναι 63 κιλά και διαθέτει μία ιδιαίτερα γραμμωμένη και υγιή σιλουέτα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι ζυγίζει 57 κιλά.

Αλέκα Καμηλά
Με ύψος 1,79 και τη ζυγαριά να δείχνει σταθερά 62 κιλά. Η ίδια έχει δηλώσει η εικόνα της οφείλεται στον αθλητισμό που έκανε στο παρελθόν και στη μεσογειακή υγιεινή διατροφή που ακολουθεί.
Πηγή: peoplegreece.com