Η Δέσποινα Βανδή μιλά για τη σχέση με την κόρη της και ξεκαθαρίζει: «Θέλω να είμαι μάνα!». Δείτε τι άλλο είπε

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει στο GLOW και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τη νέα σελίδα στην καριέρα της, στο «Μamma Mia», αλλά και τη σχέση της με την κόρη της.

Όταν σας έγινε η πρόταση για το Mamma Mia, τι θεωρήσατε ότι θα σας προσφέρει η παράσταση και τι εσείς σε αυτήν;
Την εμπειρία του να συμμετέχεις σ’ ένα μιούζικαλ με ό,τι σημαίνει αυτό, το διαφορετικό, το καινούριο, το ότι θα δοκιμαζόμουν σε κομμάτια που μέχρι σήμερα δεν είχα ακουμπήσει κι εγώ προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Στο μιούζικαλ, το παρελθόν της Ντόνα της χτυπάει ξανά την πόρτα. Έχει τύχει «σκιές» από το παρελθόν σας να επιστρέψουν; Θεωρείτε ότι η ζωή δίνει δεύτερες ευκαιρίες;
Όχι, λυπάμαι αν σας απογοητεύω! Η ζωή, όμως, θεωρώ ότι δίνει ευκαιρίες αρκεί να έχεις τα ματιά σου ανοιχτά να τις αντιληφθείς.

Πώς διαμορφώνεται η σχέση σας με την κόρη σας, Μελίνα; Είναι περισσότερο φιλική ή η αμιγώς αυστηρή σχέση μητέρας-κόρης;
Με την κόρη μου θέλω να είμαι μάνα! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σοβαρότερος ρόλος στη ζωή μιας γυναίκας από αυτόν και πιο δύσκολος.

 Η πιο δυνατή σας στιγμή στην παράσταση είναι όταν ερμηνεύετε την ελληνική version του «The Winner Takes It All». Υπάρχει κάποια μάχη για την οποία μετανιώσατε που δεν τα δώσατε όλα;
Ως ιδιοσυγκρασία είμαι άνθρωπος που τα «δίνει όλα» όταν έχει έναν στόχο ή μια σχέση. Δεν αισθάνομαι ότι κάπου θα μπορούσα να κάνω περισσότερα και δεν το έκανα.

Στο παιχνίδι της αγάπης υπάρχουν τελικά νικητές και χαμένοι;
Με την έννοια ότι μπορεί ν’ αγαπάς και να μην αγαπιέσαι με τον ίδιο τρόπο, ναι… υπάρχουν!

Έχετε αναλάβει, επίσης, και τον ρόλο του κριτή στο Rising Star. Τι νέες ευκαιρίες θεωρείτε πως δημιουργεί το show; Τι συμβουλή θα δίνατε σ’ ένα πραγματικά ταλαντούχο παιδί;
Η ευκαιρία που δίνει το Rising Star, όπως και όλα τα talent shows, είναι να συστήσει το ταλέντο του. Είναι ένας τρόπος να το προβάλει. Από ‘κει και πέρα, μια καριέρα απαιτεί μυαλό και σωστές επιλογές. Η δισκογραφία είναι το διαβατήριο για να επιτύχουν κάτι παραπάνω.

 Πείτε μου τρία πράγματα που εύχεστε για τη φετινή χρονιά.
Είμαι ευγνώμων γι’ αυτά που έχω. Τα μεγαλύτερα αγαθά που θέλω στη ζωή μου είναι υγεία και αγάπη!