Survivor: Η μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!

Αν νομίζετε πως στο Survivor τα έχετε δει όλα, κάνετε λάθος. Έρχεται μια μεγάλη ανατροπή την οποία δεν την περιμένετε… Βέβαια, αυτή την έχουμε δει και σε προηγούμενο κύκλο του ελληνικού ριάλιτι!

Το Survivor κάνει τεράστια επιτυχία και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ να αναζητούν τρόπους ώστε να κρατήσουν στα ύψη το ενδιαφέρον. Αυτό τους… αναγκάζει, να φέρνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια τα κρυφά «όπλα» που διαθέτουν!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Τηλέραμα», η παραγωγή είναι πολύ πιθανό να… ενεργοποιήσει το «κρυφό νησί»! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως μετά την αποχώρηση του παίκτη που θα αποφασίζει κάθε εβδομάδα το κοινό, αυτός δεν θα επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά θα μεταφέρεται σε ένα άλλο νησάκι στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί θα μένει για μία εβδομάδα εντελώς μόνος του!

Όταν περνάει η εβδομάδα, ο επόμενος που θα διαλέγει ο κόσμος για να αποχωρεί από το παιχνίδι, θα πηγαίνει και θα τον βρίσκει. Εκεί, αφού θα κάτσουν για 1-2 μέρες μαζί, στη συνέχεια θα μονομαχούν σε ένα αγώνισμα και ο νικητής θα συνεχίζει στο… κρυφό νησί περιμένοντας τον επόμενο παίκτη που θα αποχωρήσει. Αυτό θα συνεχίζεται κάθε εβδομάδα, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν όσοι παίκτες παραμένουν στις δύο παραλίες, δηλαδή στους «Διάσημους» και στους «Μαχητές».

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!
Η αποκάλυψη θα γίνει όταν το αποφασίσει η παραγωγή και θα επαναφέρει τον παίκτη που θα έχει καταφέρει να… επιβιώσει στο τρίτο νησί, μέσα στην κανονική ροή του παιχνιδιού. Φυσικά η έκπληξη των υπόλοιπων παικτών θα είναι τεράστια, καθώς θα δουν κάποιον παίκτη που θεωρούσαν διαγραμμένο να επιστρέφει και να διεκδικεί το έπαθλο!

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!
Ανατροπή από τα… παλιά!

Αν τελικά παρθεί η απόφαση και ενεργοποιηθεί το κρυφό αυτό χαρτί του παιχνιδιού, τότε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει σε ελληνικό concept του ριάλιτι. Η ανατροπή αυτή είχε γίνει για πρώτη φορά στο Survivor 2 που προβλήθηκε το φθινόπωρο του 2004. Τότε από κάποια στιγμή του παιχνιδιού και μετά, κάθε παίκτης που αποχωρούσε από το συμβούλιο του νησιού, δεν επέστρεφε στην Ελλάδα αλλά πήγαινε σε κάποιο κοντινό νησί. Η διαδικασία ήταν η ίδια με αυτή που σας περιγράψαμε παραπάνω.
Πηγή:gazzetta.gr