Survivor: Συμμαχία γυναικών με Χανταμπάκη κατά Αγγελόπουλου!

Survivor: Συμμαχία γυναικών με Χανταμπάκη κατά Αγγελόπουλου!

Απίθανη εξέλιξη στο επόμενο επεισόδιο του reality! Τρεις γυναίκες από την ομάδα των Διασήμων βάζουν στον στόχαστρο τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ανατρεπτικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο Survivor, στο επεισόδιο που θα παίξει στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 19 Μαρτίου. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται πως βρίσκεται στη δίνη μιας ευρύτερης αντιπάθειας παικτών από την ομάδα των Διασήμων.

Στο τελευταίο τρέιλερ που παίζει στον αέρα, τρεις γυναίκες κάνουν «επίθεση» στον πιο δημοφιλή παίκτη του τηλεοπτικού κοινού. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δηλώνει: «Ο Ντάνος είναι ένα παιδί το οποίο θέλει να φαίνεται κι εμένα προσωπικά με ενοχλεί αυτό». Η Σόφη Πασχάλη ισχυρίζεται πως «Όταν ο ένας άνθρωπος προκαλεί πολλές εντάσεις, ευθύνεται ο ίδιος ο άνθρωπος αυτός». Από κοντά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Κάποια στιγμή νομίζω ότι θα αρχίσουν να πέφτουν οι μάσκες».

Κι ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανυποψίαστος για την «οργανωμένη» επίθεση δηλώνει: «Μεταξύ 11 αγνώστων οι παρερμηνείες μπορεί να είναι από το πουθενά», έρχεται και η νέα δήλωση του Στέλιου Χανταμπάκη σαν κερασάκι στην τούρτα: «Όχι να εμφανιζόμαστε σαν τις κατσαρίδες! Κατσαρίδες έχουν και τα πιο καινούρια σπίτια! Κάποια στιγμή βγαίνουν».

Πηγή:zappit.gr