Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήμουν έτοιμη να αυτοκτονήσω, δεν μπορούσα πλέον να ζήσω»

Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήμουν έτοιμη να αυτοκτονήσω, δεν μπορούσα πλέον να ζήσω»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη και «λύγισε» μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της!

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε, με δάκρυα στα μάτια, στην κάμερα του Πρω1νό για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, η οποία «έφυγε», λόγω προβλημάτων υγείας, πριν από περίπου δύο μήνες.

«Η μανούλα μου ήταν τα πάντα για μένα. Όλα μου λείπουνε…», ανέφερε και εξομολογήθηκε πως, όταν μπήκε στην εντατική, εκείνη βρισκόταν στην Αλβανία, από την οποία γύρισε το επόμενο πρωί. Αν και πρόλαβε την μητέρα της στην εντατική, εκείνη δεν την αναγνώριζε, κάτι που την πόνεσε πολύ.

Σε ερώτηση για τον πρώτο της σύζυγο, η Δέσποινα μίλησε ανοικτά για τις δυσκολίες του γάμου τους και αποκάλυψε πως την είχε απατήσει πολλές φορές και την χτυπούσε. «Το διαχειρίστηκα μέχρι ενός σημείου γιατί είχα τα παιδιά… Έχω ταλαιπωρηθεί σε ύψιστο βαθμό και αυτός ήταν ο λόγος που αρχικά δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ. Είχαν συμβεί τόσα πολλά πράγματα, που, ήμουν έτοιμη να αυτοκτονήσω, δεν μπορούσα πλέον να ζήσω. Πήγαινα στην εκκλησία και προσευχόμουν κι έλεγα “αγία μου Βαρβάρα, σε παρακαλώ, τιμώρησέ τον εσύ γι’ αυτά που έχει κάνει, εγώ δεν έχω δύναμη”», πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Πηγή:peoplegreece.com